استفاده از روغن نامناسب در پخت غذای سلف یکی از دانشگاه‌ها را در این فیلم می‌بینید.

روغن نامناسبی که در سلف دانشگاه استفاده می‌شود + فیلمبه گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ استفاده از روغن نامناسب در پخت غذای سلف یکی از دانشگاه‌ها را در این فیلم می‌بینید.

منبع: مهدی – تهران

بیشتر بدانیم گروه شهروند خبرنگار: موارد مصرف روغن مایع محدود به روش‌هایی از پخت است که طی آن حرارت تند و طولانی به روغن داده نشود و برای سرخ کردن باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد.







لینک مستقیم دانلود


برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.