به گزارش
خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پاوربانک نام جدیدی است که این روزها به گوش میرسد و مردم برای رفع نیاز خود در مکانهایی که به برق دسترسی ندارند و بهویژه در سفرها از آن استفاده میکنند.صفحهنمایشهای بزرگ، پیچیدگی و کارکردهای زیاد اسمارتفونها و گجتها باعث مصرف بیشتر باتری شده، به نحوی که افرادی که بهصورت دايم از گوشی و امکانات آن استفاده میکنند نیازمند شارژ روزانه گوشی، تبلت و ابزارهای همراه خود هستند و برای آنها بسیار ناراحتکننده است که در مکان و زمانی که دسترسی به برق برای شارژ ندارند، ناگهان با مشکل از دست رفتن و تمام شدن شارژ باتری مواجه شوند.
چند سالی از عرضه دستگاه شارژ همراه یا پاوربانکها به بازار میگذرد، اما هنوز آنچنان در بین کاربران شناختهشده نیستند. شاید این موضوع بهدلیل نداشتن اطلاعات کافی در مورد این محصول باارزش باشد.
پاوربانک یا دستگاه شارژ همراه وسیلهای است کمحجم که با داشتن شارژی مشخص نیاز شما را در رابطه با کمبود باتری موبایل و ابزارهای همراه برطرف میکند و دارای انواع مختلفی است. این دستگاه با توجه به ظرفیتی که شما در هنگام خرید انتخاب میکنید، میتواند گوشی یا تبلت را برای چندبار متوالی شارژ کند.
پاوربانک یک باتری جداگانه با ابعادی کوچکتر از کف دست است که روی آن یک درگاه ورودی برای شارژ کردن آن و یک درگاه خروجی برای اتصال به دستگاههای مختلف و شارژ آنها قرار گرفته است و بهراحتی در جیب قرار میگیرد. توان پاوربانکها مانند باتری گوشیها بر حسب واحد میلیآمپر ساعت سنجیده میشود. این باتریها معمولا به نوع آنها 80 تا 95 درصد کارایی دارند و بقيه انرژی آنها به گرما تبدیل میشود. در زمان خرید یک پاوربانک خوب باید به این نکات توجه کنیم:
کیفیت
اطمینان از اصل بودن، داشتن کیفیتی بالا، ظاهری زیبا و قیمتی مناسب از جمله عوامل مهم هر خرید موفق است، اما توجه داشته باشید داشتن کیفیت مناسب از بقیه مهمتر است.
ظرفیت
دانستن ظرفیت باتری گجت و ابزارتان (تبلت، گوشی و...) اهمیت زیادی دارد؛ به این علت که پاوربانکی با ظرفیت کمتر از ظرفیت باتری وسیلهتان خریداری نکنید.
براي مثال، اگر ظرفیت باتری گوشی شما 2000 میلی آمپرساعت است؛ با یک پاوربانک 2000 میلی آمپرساعت میتوان یکبار بهصورت کامل گوشی را شارژ کرد. یک پاوربانک با ظرفیت 5000 میلیآمپر ساعت میتواند یک ظرفیت مناسب و خوب برای هر فرد باشد. البته ظرفیت پاوربانک به نیاز شما و گنجایش مورد نیاز شما بستگی دارد.
جریان
اگر میخواهید از پاوربانک خود برای شارژ گوشی، تبلت و ... استفاده کنید، یک پاوربانک با جریان خروجی 2.1 میلیآمپر مناسب است.
نوع خروجی پاوربانک
نسبت به نوع دستگاه و نیاز شما، مهم است که پورت خروجی مناسب باشد. معمولیترین پورت خروجی، پورتهای USB است که همه پاوربانکها از آن برخوردارند. از دیگر نمونههای خروجی پورت مخصوص دستگاههای اپل و پورت وایفای است که میتواند دستگاههایی را که از شارژ وایفای پشتیبانی میکنند بهصورت وایفای شارژ کند.
بهتر است بهجز موارد بالا به این ویژگیها هم توجه داشته باشید.
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه
میدانیم که آتش اغلب توسط یک اتصال کوتاه ایجاد میشود. شارژر همراهی را انتخاب کنید که سیستم حفاظتی در مقابل اتصال کوتاه را داشته باشد.
حفاظت در مقابل شارژ بیش از حد (Overcharge)
ما به پاوربانکی نیاز داریم که جریان الکتریسیته را زمانی که شارژ باتری کامل شد، قطع کند. برای اینکه شارژ بیش از حد حتما عمر باتری پاوربانک و باتری دستگاه در حال شارژ را کوتاه میکند.
حفاظت در مقابل دمای بالا
بهتر است شارژر همراه دارای طیف دمای کارکرد بالایی باشد.
خاموش شدن خودکار (Auto Off)
این ویژگی را در واقع میتوان همردیف قابلیت حفاظتی Overcharging دانست که با اتمام شارژ دستگاه جریان قطع شود تا دستگاه آسیب ندیده و دمای داخلی آن افزوده نشود.
Adata PV100 4200 mAh
شارژر همراه Adata سبکوزن و کوچک و دارای ظرفیت 4200 میلیآمپرساعت با جریان 2.1 آمپر است.
Pqi Power Bank 5000c
با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت گنجایش خوبی دارد. ولتاژ ورودی و خروجی پنج ولت است و به گفته سازنده، جریان خروجی 2 آمپری دارد.
Adata DashDrive Air AE400
ظرفیت این مدل هم ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است. اما نکته جالبي در مورد این محصول وجود دارد. این پاوربانک علاوه بر شارژ، یک شبکه وایرلس هم ایجاد میکند و شما میتوانید در این شبکه وایرلس موزیکها و ویدیوها و فایلهای خود را بهاشتراک بگذارید.
mi Power bank 5200mAh و mi Power bank 10400mAh
در این مدلها باتریها در قالبی زیبا از جنس آلومینیوم قرار گرفتهاند که طراحی مشابه محصولات اپل دارند. جریان خروجی مدل ۵۲۰۰ آن 1.5آمپر است و جریان ورودی آن ۲ آمپر. البته مدل ۱۰۴۰۰ آنهم با جریان خروجی و ورودی ۲ آمپر عرضه میشود.
انتهای پیام /