به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، محمد پورطرق افزود: از این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
وی گفت: توزیع مرغ منجمد هم با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام سازمان جهادکشاورزی استان آغاز شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: با برنامه ریزی انجام شده هیچ کمبودی برای تامین گوشت مرغ روزهای پایانی سال و ایام نوروز وجود ندارد.
پور طرق گفت: نیاز سالانه هرمزگان به گوشت مرغ ۲۹ هزار تن است که ۲۲ هزار تن در مرغداری های استان و بقیه از استانهای فارس، کرمان و یزد تامین می شود.
وی شهرستانهای بندرعباس و بستک را از مناطق عمده تولید گوشت مرغ در هرمزگان معرفی کرد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان بین ۱۷ تا ۱۸ کیلوگرم است.
انتهای پیام/