به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ ليلا مهرانديش با اشاره به ضرورت تغذيه سالم در ايام نوروز افزود: در هنگام خرید شیرینی به بستهبندی آن توجه کنيد، شیرینیهای تر حتماً در یخچال نگهداری شود و در جعبه شیرینی را نیز برای حفظ بهداشت باز نگذاريد.
وي اظهار كرد: بستهبندیهای شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد؛ همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و آرم مخصوص آن قنادی بر روی بستهبندی درج شده باشد.
مهراندیش تأکید کرد که از خرید شیرینی از دستفروشها خودداری کنید و این مواد را از محلهای مشخص و قنادیهای دارای مجوز تهیه کنيد.
وی اعلام کرد: آجیلهایی كه كرمزده باشد یا نم و رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمههایی که به دست رنگ پس بدهند یا پستههایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونههاي آجیلهای رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
كارشناس نظارت بر مواد غذايي دانشگاه افزود: با وجود این كه مصرف آجیلهای بستهبندی شده و دارای همه علائم تضمینکننده سلامت کالا مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است؛ اما خرید این نوع آجیل، همه ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.
مهرانديش توصيه كرد: هموطنان آجیل مصرفی را از محلهای مشخص، مراكز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی و یا قنادیهای دارای مجوز تهیه كنند.
انتهای پیام/