یک کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف غذاهایی که در ماکروفر تهیه می‌شوند, دارای طبع خشکی هستند، گفت: بهتر است که افراد از ماکروفر برای گرم کردن غذا هم استفاده نکنند چرا که اشعه وارد شده به غذا مشخص نمی‌کند که چه مقدار مواد زائد وارد غذا شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   سید جواد علوی درباره ماکروفر اظهار داشت: متاسفانه برحسب عادت نادرست اکتسابی, کمتر به زندگی اطراف خود دقت می‌کنیم و یا به دلیل مشغله‌های زندگی امروز اجتناب از برخی مسائل غیر ممکن به نظر می‌رسد.
 
طبخ غذا هم بر سلامتی تاثیر زیادی دارد
 
به گفته وی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری بسیار ضروری است حتی طبخ غذا هم بر سلامتی تاثیر زیادی دارد. باید از روش‌های مطمئنی برای طبخ غذا استفاده کرد البته زندگی مدرنیته عامل اصلی بروز بیماری‌هاست.
 
این کارشناس طب سنتی افزود: مصرف غذاهایی که در ماکروفر تهیه می‌شوند, دارای طبع خشکی هستند و بسیار بدن را تحت شرایط خشکی قرار می‌دهند و برای کسانی که رطوبت معده‌شان کم است, اذیت کننده بوده و در دراز مدت بیماری‌های ناشی از افزایش خشکی در بدن مانند سرطان را ایجاد می‌کند.
 
علوی اضافه کرد: همین افزایش خشکی در بدن عاملی برای تجمع سموم در بدن است. بهتر است که افراد از ماکروفر برای گرم کردن غذا هم استفاده نکنند چرا که اشعه وارد شده به غذا مشخص نمی‌کند که چه مقدار مواد زائد وارد غذا می‌کند.
 
ماکروفر موجب تغییر بافت سلولی غذاها می‌شود
 
وی ادامه داد: ماکروفر از دیدگاه طب جدید هم موجب تغییر بافت سلولی غذاها می‌شود و همین تغییر سلولی خود، سمومی وارد غذا می‌کند که برخی هنوز ناشناخته هستند.
 
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: در کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی آمده است که ماکروفر به دلیل داشتن امواج الکترومغناطیسی موجب عوارضی همچون آسیب به سلول‌های مغزی و دستگاه عصبی, سردرد, خستگی, آب مروارید و حتی سرطان خون می‌شود.
 
 
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
برچسب ها: ماکروفر ، بیماری ، طب سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.