به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: آنتی اکسیدان موجود در کدو تنبل یا کدو حلوایی، ایمنی بدن را افزایش می دهد و تاثیر زیادی در جلوگیری از سرماخوردگی افراد دارد.
وی با بیان اینکه مصرف کدو میزان کلسترول بدن را افزایش می دهد افزود: کدو دارای ویتامین های A، E و C است و رنگ نارنجی آن نشان دهنده وجود ویتامین A در آن است.
مکرمی بهترین روش پخت کدو حلوایی را بخارپز اعلام کرد و افزود: ارزش غذایی این سبزی با سرخ شدن از بین می رود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خوردن کدو در فصل زمستان در استان مازندران عمومیت دارد و برای افرادی که کمبود مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر در بدن دارند، موثر است.
وی افزود: مصرف هسته کدو حلوایی نیز به درمان افسردگی و جلوگیری از سنگ کلیه کمک می کند.
انتهای پیام/