کارشناس ارشد تغذیه گفت: استفاده از ماست همراه با غذا به ویژه در مسافرت ها که احتمال آلودگی مواد غذایی وجود دارد می تواند از ابتلای افراد به عفونت های رودهای جلوگیری کند .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ زهره موسوی تاکید کرد: ماست معده را تقویت و به هضم غذا کمک می کند وازرشد میکروب ها در روده ها جلوگیری کرده و در درمان اسهال موثر است .


موسوی اضافه کرد: ماست با خنثی سازی برخی ترکیبات مضر از تحریکات جداره روده ها میکاهد و احتمال بروز سرطان روده را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه از مصرف شیر ،کره ،سرشیر،کشک،پنیرمحلی غیر پاستوریزه باید خود داری کرد گفت چرا که محصولات غیر پاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت و مسمومیت های غذایی را افزایش می دهد.

کارشناس ارشد تغذیه گفت: بهتر است مسافران نوروزی از خرید مواد غذایی کنار جاده ای و فله ای خودداری کنند چرا که احتمال آغشته بودن این مواد خوراکی به آلودگی میکروبی زیاد است .

ود در خاتمه به افرادی که عادت دارند هنگام مسافرت خود غذا بپزند و همراه ببرند توصیه کرد :این مواد غذایی را حتماُ در یخچال نگهداری کنند زیرا مواد پختنی اگر بیش از 2 ساعت بیرون از یخچال قرار گیرد آمادگی جذب آلودگی های میکروبی را دارند.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.