نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به اینکه توزیع میوه‌های قاچاق از سوی مسئولین پیگیری و تعدادی از متخلفان در این زمینه دستگیر شده‌اند، اما هنوز شاهد توزیع آن در میدان مرکزی میوه و تره بار هستیم.

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص توزیع میوه‌های قاچاق اظهار داشت: با توجه به اینکه توزیع میوه‌های قاچاق از سوی مسئولین پیگیری و تعدادی از متخلفان در این زمینه دستگیر شدند، اما هنوز شاهد توزیع میوه‌های قاچاق در میدان مرکزی میوه و تره بار هستیم که لازم است مسئولین بیش از پیش این موضوع را پیگیری و به گلوگاه اصلی قاچاق دست یابند. 

وی در خصوص اصرار برخی افراد مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی برای شب عید، گفت: افزایش قیمت نارنگی بندرعباس و بهانه جویی برای واردات نارنگی پاکستانی به منظور تنظیم بازار فقط تیشه به ریشه کشاورز می زند.

شادلو در ادامه بیان داشت: سبد میوه تولیدی ایران پر و کامل است و همواره عده‌ای برای تنظیم بازار و ذخیره سازی میوه شب عید زحمت می‌کشند اما سودجویان و فرصت طلبان صرفا به دنبال منافع خود هستند و کشاورز، تولیدکننده و منافع ملی برایشان اهمیتی ندارد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی متولی پیگیری میوه‌های قاچاق است، اما به تنهایی نمی‌تواند براین امر نظارت داشته باشد و آنچه که قدر مسلم است، بایستی وفاق و همدلی برای این کار صورت گیرد.

***توزیع پنهانی میوه قاچاق

حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص توزیع میوه های قاچاق در میادین میوه وتره بار اظهار داشت:در حال حاضر به سبب بازرسی و سختگیری های انجام شده میوه های قاچاق در سطح میدان به شکل پنهانی توزیع می شوند و همانند گذشته در دید عموم نیست .

وی افزود: اتحادیه خرید و فروش میوه های قاچاق را ممنوع اعلام کرده و حال در صورت استمرار نظارت های سختگیرانه از ورود میوه های قاچاق جلوگیری می شود.

مهاجران با اشاره به بازار میوه های قاچاق گفت: در واقع به سبب ارزانی و  کیفیت میوه های داخلی بازار میوه های قاچاق داغ نیست.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی اظهار کرد: باتوجه به کیفیت بالای میوه های داخلی اعم از سیب دماوند و پرتغال شمال افراد نباید فریب رنگ آمیزی میوه های خارجی را بخورند.

وی با اشاره به توزیع میوه های قاچاق از طریق بازارچه های مرزی گفت: از گذشته برخی میوه های خارجی از طریق بازارچه های مرزی وارد کشور شده که متاسفانه کم کم میوه های قاچاق با کامیون از این بازارچه ها به کشور وارد شده است .



محصول

قیمت

انگور شیلی

22 هزار تومان

پرتقال مصری

6 هزار و 500 الی 7 هزار تومان

نارنگی پاکستان

4 الی 4 هزارو 500 تومان

سیب آفریقایی و آمریکایی

11 الی 12 هزا رتومان

پامالو ترکیه

11 هزار تومان

آووکادو ترکیه (دانه ای)

10 هزارتومان

آلو و شبرنگ

25 هزارتومان

گیلاس

100 هزارتومان

لیمو ترش برزیل و شیلی

11 هزار تومان





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
کالاهای قاچاق کشف شده به دلیل ورود از مبادی غیر قانونی و پرداخت نکردن عوارض و عدم اخذ مجوز های لازم با دستور قاضی جهت امحاء تحویل سازمان اموال تملیکی می گردد. لذا با توجه به خروج میلیون ها دلار سرمایه کشور بابت خرید کالاهای قاچاق وحجم کشفیات که بیشتر آنها قابلیت مصرف دارند و وزنشان بیش از صدها تن میشود وبه منظور جلوگیری از عرضه آنها در بازار و از بین رفتن کالاها که قابلیت استفاده دارند پیشنهاد می گردد اینگونه اقلام را با حکم دادگاه بجای امحاء از بسته بندی خود خارج و در کیسه های نایلون تحویل بهزیستی و کمیته امداد جهت توزیع بین نیازمندان شود که در طول سال شاید توان خرید میوه و...را نداشته باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۳ اسفند ۱۳۹۴
من از مسولین خواهشمندم از هرکسی که میوه قاچاق می گیرند مغازه فوق را پلمپ کنند وطرف را بازداشت سر شاخه های قاچاق کسی دیگر است.
آخرین اخبار