قائم مقام سازمان امور عشایری کشور گفت :عشایر سالانه 190 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛میر ولی صفر زاده  گفت: با توجه به اجرای طرح زنجیره ی تولید گوشت قرمز در 19 استان کشور پیش بینی می شود مجموع تولیدات عشایر تا پایان امسال شش هزار تن نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
در حال حاضر حدود 220 هزار خانوار عشایری در کشور وجودارد که با داشتن 24 میلیون راس دام سالانه بیش از 190 هزار تن گوشت قرمز را روانه ی بازار می کنند.
وی همچنین با اشاره به طرح اسکان هزار خانوار عشایر در شهرستان قصرشیرن گفت: در صورت تصویب سال آینده مطالعات طرح اسکان هزار خانوار عشایر در مناطق عشایری شهرستان قصرشیرین آغاز می شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: کرمانشاه ، عشایر ، سالانه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.