به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ بانوی قالیباف ساکن استهبان که از کودکی قالیبافی را آموزش دیده با راه اندازی دفتر کانون فرهنگی - تربیتی به خانم های خانه دار قالی بافی آموزش می دهد.
سین: خودتان را برای مخاطبان ما معرفی کنید؟ جیم:گل افروز رنجبر متولد 1358 روستای خیر سهل آباد هستم که به مدت 10سال است در استهبان زندگی می کنم .
سین :تحصیلاتتان در چه مقطعی است ؟ جیم :دیپلم فرش.
سین: از چه زمانی شروع به بافتن قالی کردید؟ جیم: از بچگی قالی بافی را در کلاس هایی که از طرف جهاد کشاورزی در روستا برگزار می کرد آموزش دیدم، در سال 84 به استهبان آمدم و در آنجا به عنوان هیئت مدیره اتحادیه صنف شهر استهبان انتخاب شدم.
سین: چند کارگاه قالی بافی دارید و در کارگاه های شما چند نفر مشغول به کار هستند؟ جیم: کارگاهی ندارم، فقط در اداره آموزش و پرورش استهبان دفتر کانون فرهنگی - تربیتی دارم که خانم های خانه دار با مراجعه به این دفتر و ثبت نام در کلاس های قالی بافی آموزش قالی بافی را 10روزه فرا می گیرند.
سین: در بافت قالی از چه رنگ هایی استفاده می کنید؟ جیم:در بافت قالی، هم از رنگ طبیعی و هم از رنگ مصنوعی استفاده می کنیم، از طرفی در برخی فرش ها پشم و نخ آن ها با بخار، رنگ می شود و در این رنگ ها از رنگ طبیعی و مصنوعی استفاده می شود که به آن رنگ های صنعتی و گیاهی نیز گفته می شود.
سین: مشوق شما در این راه چه کسانی بودند؟ جیم: بیشتر علاقه و تلاش خودم بوده است.
سین:چه کسانی در موفقیت شما نقش داشتند ؟ جیم:دوست و مربی خوبم خانم نرگس عابد پور.
سین : آیا به جز آموزش قالی بافی شغل دیگری هم دارید؟ جیم: خیر .
سین: به کدام کشورها قالی صادر می کنید؟ جیم: حوزه خلیج فارس.
سین: اوقات فراغت خود را چطور سپری می کنید؟ جیم:بیشتر با قالی بافی.
سین :بهترین لحظه زندگیتان ؟ جیم : زمانی که در سال 91 موفق شدم نمایندگی فرش یکی از شرکت ها در مشهد را داشته باشم .
سین: یک توصیه به جوانان؟ جیم: اگر کسی می خواهد به حرفه قالی بافی وارد شود نباید این حرفه را سخت بگیرد زیرا این یک هنر زیبا است و بافنده فرش می تواند با ایده های جدید نقش های بسیار زیبایی روی قالی بوجود بیاورد .
سین: نظرتان درباره این کلمات چیست ؟ جیم:گل افروز رنجبر : زن موفق
قالی بافی : یک هنر زیبا
امید: آرزویی که دست یافتنی است .
جوانان: همت
ایران: زیبا
انتهای پیام/ن