به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ازارومیه ؛ معاون امورعمرانی استاندار آذربایجان غربی در مراسم بزرگداشت روز مهندس که با حضور جمعی از مسئولین و جامعه مهندسین در محل سازمان نظام مهندسی برگزارشد گفت:افزایش ضریب بهره وری در تمامی بخش ها از مهمترین فاکتورهای برنامه ششم توسعه است که باید در حوزه صنعت ساختمان نیز به آن اهتمام جدی انجام گیرد.
تقی کهوریان برنامه ریزی های برپایه مباحث علمی در افزایش بهره وری موثر خواهد شد افزود:ضعف در نظارت یکی از عوامل کاهش بهره وری است که باید با تقویت این بخش موجب رشد شاخص بهره وری در تمامی بخش هاشد.
معاون امور عمرانی استاندار بهره وری در بخش انرژی را از مهمترین اهداف جامعه مهندسین اعلام کرد و افزود: با توجه به شرایط اقلیمی استان و به منظور مدیریت و کاهش مصرف انرژی، شهر ارومیه به عنوان شهر چوب معرفی می شود و در در طراحی ها و ساخت از چوب در ترکیب با سایر مصالح ساختمانی استفاده خواهد شد.
معاون امورعمرانی استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: پایبندی به قواعد علمی و تعهدات اخلاقی رشد و اعتلای حرفه مهندسی را موجب خواهد شد و با گسترش آن رفاه بشر و توسعه و پیشرفت در جامعه نهادینه می شود.
تقی کهوریان توسعه بخش های زیربنایی را در رونق اقتصادی ضروری دانست و افزود:باتکمیل زیرساختها سرمایه گذاری در بخش های اقتصادی تسهیل می باید و سرمایه گذاران را برای حضور در تمامی مناطق تشویق می کند.
مدیرکل راه وشهرسازی آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت:توجه به اخلاق حرفه ای و انظباط کاری، موفقیت سازمانی را به همراه دارد و این اصل مهم به عنوان منشور اخلاقی جامعه مهندسی اعلام می گردد.
داریوش نصر ادامه داد:برای رسیدن به این هدف مهم باید بسترهای لازم نیز فراهم شود که این مهم از وظایف مهم مدیران دستگاههای اجرایی است.
وی احساس مسئولیت، برتری جویی، رقابت طلبی و صادق بودن، تکریم جامعه مهندسی، رعایت ارزش ها و هنجارهای اجتماعی و رعایت عدالت و انصاف و همدردی با دیگران را از مهمترین فاکتورهای منشور اخلاقی جامعه مهندسی برشمرد.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی نیزدر این مراسم رعایت اخلاق حرفه ای، شفاف سازی در کارهاو نظارت برطرح های شهرسازی رااز برنامه هیئت مدیره سازمان در دوره جدید فعالیت خود اعلام کردو گفت:سازمان نظارم مهندسی با 15000عضو درعرصه ساخت و ساز از توان اجرایی بالایی برخوردار است و با بهره گیری از این توان می توان شاهد تحول سازنده درعمران و سازندگی شد.
دیلمقانی در ادامه خاطرنشان کرد: درسالهای اخیر با اجرایی شدن مقررات ملّی ساختمان و بهره گیری از مصالح ساختمانی استاندارد در ساخت و سازهای استان، بیش از 80 درصد سازها در مقابل حوادثی نظیر زلزله از مقاومت لازم برخوردار هستند.
وی توجه به مباحث شهرسازی و ترافیک و رعایت آیین نامه های مبحث 19 و حفاظت از محیط زیست را در طراحی ها و احداث بناها را از جمله رویکردهای هیئت رییس سازمان نظام مهندسی در استان عنوان کرد.
انتهای پیام/ب