وی افزود: عدم همترازی صادرات و واردات یکی موانع پیش رو گسترش روابط تجاری 2 کشور است ما از ایران انتظار داریم با کاهش تعرفههای گمرکی افغانستان، ما را در بهبود تراز تجاری یاری کند.
رسا خاطر نشان کرد: ایجاد خط تولید در کشور ما از سوی ایرانیها میتواند به اقتصاد افغانستان کمک فراوانی کند چرا که کشور ما دارای نیروی کار ارزان و انرژی میباشد.
وی گفت: صادرات افغانستان به ایران از طریق استان فراه امکانپذیر نیست و اسناد تجاری افغانستان توسط ایران در این منطقه تایید نمیشود و تنها راه مبادلات با ایران هماکنون اسلام قلعه است و این مسئله مشکل بزرگی در توسعه تجارت بین دو کشور ایجاد کرده است.
رسا اظهار داشت: فراهم کردن عرضه و به نمایش درآمدن کالاهای ایرانی در افغانستان از دیگر خواستههای ما است و هدف از برگزاری این نمایشگاه نزدیکتر شدن تجار دو کشور و کسب اطلاعات بیشتر دو طرف از تجارب یکدیگر است ضمن اینکه بهتر شدن روابط تجاری دو کشور و یافتن بازارهای بیشتر نیز مد نظر بودهاست.
محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران، محمدرضا بهرامی سفیر ایران در افغانستان، قربان حقجو رئیس اداره حمایت از سرمایهگذاری افغانستان (آیسا)، خانجان الکوزی معاون ارشد اتاق تجارت و صنایع افغانستان، محمود سیادت مسئول اتاق مشترک ایران و افغانستان و جمعی از تجار و فعالان اقتصادی ایران و افغانستان در آئین گشایش این نمایشگاه حضور داشتند.
سومین نمایشگاه اختصاصی ایران در افغانستان از روز چهارشنبه به مدت چهار روز در هتل اورانوس کابل کار خود را آغاز کرده است.
در این نمایشگاه بیش از 100 شرکت ایرانی در 12 گروه کالایی و خدماتی محصولات و خدمات خود را به نمایش گذاشتهاند.
انتهای پیام/