کرمانشاه؛

فعالیت 15 واحد تولید بوقلمون در استان

15 واحد تولید بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعالیت دارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این واحد تولید بوقلمون ظرفیت 45 هزار قطعه جوجه ریزی دارد.
در استان کرمانشاه سالانه  یکهزار و 170 تن گوشت بوقلمون تولید می شود این تولیدات در دو دوره جوجه ریزی می شود.
قنبری همچنین گفت : گوشت بوقلمون در مقایسه با سایر فرآورده های پروتئینی و دامی دارای چربی و کلسترول و سدیم کمتری است .


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.