به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف شیرینی ها، آجیل های شور و غذاهای سرخ کردنی در مهمانی های ایام نوروز می تواند باعث بروز بیماری های قلبی و گوارشی، قند خون ، چربی خون، پر فشاری و اضافه وزن شود.
رضیه شناور ادامه داد : برای جلوگیری از بروز این مشکلات در ایام نوروز باید مصرف شیرینی و آجیل ها را به حداقل رساند؛ حتی از زیاده روی در مصرف میوه خودداری و از غذاهای آب پز، تنوری و سالاد در مهمانی ها استفاده کرد.
وی به مادرها هم توصیه کرد مراقب تغذیه کودکان که ممکن است باعث مشکلات گوارشی، کاهش اشتها و اضافه وزن در آنها شود باشند.
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین توصیه کرد : افراد با رعایت حد اعتدال در مصرف غذا به حفظ سلامت خود و جامعه کمک کنند.
انتهای پیام/ن