به گزارش
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران اعلام کردهاند این فرضیه وجود دارد که موجودات فضایی درصدد ارسال سیگنالهای مرموز به زمین هستند و فرکانسهایی که با قدرتمندی بالا در فضا منتشر میشود ناشی از تلاش آنها برای برقراری ارتباط با سایر تمدنهای فضایی است.
گفتنی است: دانشمندان تا قبل از مطرح شدن این فرضیه بر این باور بودند که انفجار رادیویی سریع در فضا تحت تاثیر یک رویداد کیهانی رخ میدهد، اما ارسال سیگنالها بارها و بارها از یک منطقه خاص از فضا به آنها نشان داده است که امکان دارد در منطقهای از کهکشان نوعی حیات بیگانه وجود داشته باشد.
بررسیها نشان میدهند، نخستین بار در سال 2007 دانشمندان نوعی امواج رادیویی با سرعت بالا و زمان انتشار بسیار کوتاه را تشخیص دادند.
این امواج از مکانهایی خارج از کهکشان راه شیری منتشر میشوند، ستاره شناسان با استفاده از تلسکوپهای رادیویی Arc eibo در پورتوریکو، 10انفجار رادیویی سریع از همان منبع را شناسایی کردهاند.
انفجار رادیویی و یا FRbS امواج رادیویی هستند که به طور موقت و به صورت تصادفی در آسمان منتشر میشوند و به صورت پشت سر هم کوتاه و با قدرت ایجاد میشوند. کارشناسان هنوز موفق به شناسایی کانون آنها نشدهاند.
محققان دانشگاه آمستردام و موسسه رادیویی نجومی هلند رهبری تیم تحقیقاتی این پروژه را در دست دارند.
کارشناسان اعتقاد دارند انفجار رادیویی سریع میتواند در اثر انفجار یک ستاره و یا انفجار یک ابر نواختر و یا سقوط یک ستاره نوترونی و یک سیاه چاله به وجود آید.
پژوهشگران انفجار رادیویی سریع را مانند انفجار پرتو گاما میدانند.
پژوهشگران در عین حال اعتقاد دارند سطح فناوریهای کنونی، تلسکوپهای رادیویی و سایر تجهیزات در حدی نیست که بتواند منبع این علائم را شناسایی کند و بشر برای توانایی برقراری ارتباط و اثبات موجودات فضایی احتمالی نیازمند گذر زمان و پیشرفت فناوریها است.
منبع: دیلی میل
انتهای پیام/
یه حسی بم میگه اونا بد نیستن
خیلی دلم میخواد ببینمشون اما نه ب طور ترسناک
مطمئنا این دنیا با این همه ستاره و کهکشانو.....فقط برای ما نیست
دوروز دیگ جنگ فضایی هم در میاد :-|
که برتری موجودات فضایی رو نشون میدادن ولی انسان ها در تلاش برای نابودی اونها بودن
ولی ما ایناها رو باور نداشتیم و نداریم و فقط یه سرگرمی میدونیم یا همون کلمه خیال
اسم بازی هم GENERAL موفق باشید