یکی از الگوهای بسیار مثبت و اثرگذار در جامعه اسلامی به ویژه برای قشر زنان، زنان بزرگ الهی به خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) است.

به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدعیسی حسینی مزاری در این پیام به اهمیت الگو در جامعه انسانی و کیفیت اثرگذاری آن، حرکت غربی ها و وظایف مسلمانان اشاره کرده است. با توجه به مهم بودن این پیام، متن آن را به شرح زیر از نظر شما نیز می گذرانیم:

بسمه تعالی

الگوها، در اجتماع انسانی از اثرگذاری بالایی برخوردار اند. اگر الگوها مثبت و سازنده باشند، پیروان و الگوگیران همان سمت و سو را پی گرفته، به طرف ساخته شدن و ترقی و تعالی می روند اما اگر الگوها منفی و تخریب کننده باشند طبعا جوامع انسانی، رو به اضمحلال و زوال خواهند رفت.

پیامبران و امامان معصوم و شخصیت های الهی بهترین الگوهای جامعه بشری، در همه ابعاد زندگی هستند، و تاکنون به مراتب ثابت شده است که اگر انسانی و جریان و جامعه ای مشی خود را مطابق رفتار و گفتار آنان در پیش گرفته باشند از عزت دنیوی و سعادت اخروی برخوردار گردیده، در شرایط موجود نیز هستند اشخاص، جریان ها و جوامعی که اینگونه می اندیشند و رفتار خود را مطابق خواست ها و آثار الگوهای الهی خویش تنظیم کرده و می کنند، از همین رو آقای خود و دنیا هستند. اما دشمنان متوجه این اهمیت گردیده، سعی در گرفتن این الگوها از افراد، جریان ها و کلا جامعه اسلامی نموده، تلاش در معرفی الگوهای جایگزین اما منفی و مخرب می کنند.

یکی از الگوهای بسیار مثبت و اثرگذار در جامعه اسلامی به ویژه برای قشر زنان، زنان بزرگ الهی به خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) است. طبیعی است که نه فقط زنان حتی مردان مسلمان هم اگر از فرهنگ فاطمی تبعیت کنند، مدینه فاضله را خواهند ساخت، ولی اجانب در برابر این الگو ایستاده و با استفاده از اهرم های گوناگون، و نیز معرفی الگوهای منفی و مخربی چون زنان برهنه و رسوای غربی به بهانه روز زن، آن هم در قالب روز هشت مارچ، در راستای تخریب، تضعیف و به انحراف کشاندن جامعه اسلامی در تلاش اند.

امروزه اگرچه اکثریت جامعه اسلامی افغانستان مسلمان اند و می بایست در جهت تبلیغ و ترویج الگوهای راستین اسلامی تلاش شود ولی در ابتدا عوامل وابسته به غرب با پول های سرشار سفارتخانه های کشورهای خارجی و حمایت های رسانه ای آنان و سپس گول خوردگان مسلمان و فریب خوردگان هموطن، چنان با تب و تاب خاص در قسمت گرامیداشت روز هشت مارچ در صحنه پیکار می کنند که گویا افغانستان، سالهای سال است که به جرگه کشورهای دارای دموکراسی مبتذل غرب پیوسته و چون آنان زندگی می کنند. و ثانیا آنانی را که سعی دارند با رنگ و بوی اسلامی ظهور و بروز داشته باشند، چنان تخریب و تضعیف می کنند و هر حرکت ولو کوچک شان را وابسته به خارج نشان می دهند که گاهی از یکسو جرئت را از افراد و جریانات اسلامی گرفته تا از این پس توان تظاهر به اسلام و دیانت نداشته باشند و از سوی دیگر ذهنیت جامعه را نیز نسبت به آنان چنان تیره و تار می سازند که نه تنها حرکتهای اسلامی بر روی آنها هیچ اثری نکند که تنفر و انزجار از این حرکت ها در میان جامعه ایجاد گردد.

این درحالی است که شخصیتها، جریان ها و احزاب مسلمان یا در برابر این هجمه تسلیم گردیده، آنان نیز به خوش و بش پرداخته و چه بسا این روز را تبریک می گویند و یا حداقل سکوت پیشه کرده نه تنها در برابر ترویج این فرهنگ غرب کاری نمی کنند که در راستای تبلیغ و جا انداختن بیش از پیش فرهنگ الگوگیری اسلامی نیز کاری از پیش نمی برند.

بنابراین لازم است دلسوزان جامعه بیدار شوند و دست روی دست نگذارند و اقداماتی در پیش بگیرند و برای هدایت جامعه به سمت فلاح و تعالی، در حوزه معرفی الگوهای اسلامی تلاش ورزند. به خصوص در عرصه تربیت زنان مسلمان تمرکز بیشتر صورت گرفته و علاوه بر اینکه این قشر مهم جامعه از دامهای شیطانی ی دشمن نجات داده شوند، تحت برنامه های اسلامی قرارداده شده و آنان به وظایف اسلامی شان آشنا ساخته شده، برای حضور جدی در صحنه و انجام وظایف فاطمی شان، تشویق و ترغیب شوند. در این جهت از هیچ اقدام مهم و اثر گذاری دریغ نگردد و از صرف هر مقدار هزینه ای فروگذار نشود. چه اینکه اساس ساختن یک جامعه داشتن زنان بیدار و مسؤلیت پذیر است و چنانچه امام خمینی(ره) فرموده است که صلاح و فساد یک جامعه بستگی به صلاح و فساد زنان آن جامعه دارد.

پس همه با هم در راستای مقابله با الگوهای منفی و تخریبی و تبلیغ و ترویج الگوهای مثبت و سازنده، مبارزات سالم اسلامی را روی دست گرفته، به ویژه روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) را به عنوان روز زن و مادر تبلیغ و ترویج نماییم.
اجرکم علی الله

سیدعیسی حسینی مزاری

انتهای پیام/
برچسب ها: افغانستان ، اسلام ، زن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار