به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: ساعات پخت نان 110 واحد نانوایی در قالب طرح کشیک نوروزی سال 95 افزایش می یابد که در قالب این طرح واحدهای نانوایی ساعت پخت خود را در روز 2 ساعت افزایش میدهند.
امیر دهقان افزود: ساعت کاری واحدهای کشیک در شیفت صبح از ساعت 10 تا 14 بعدازظهر و در شیفت عصر نیز از ساعت 17 تا 22 شب و این واحدها در هر هفته یک روز تعطیل خواهند بود.
دهقان، تعداد نانواییهای فعال سطح شهر اهواز را 590 واحد برشمرد و تصریح کرد: سطح کیفیت این واحدها تاکنون مورد رضایت مشتریان بوده و تخلفی از سوی این واحدها گزارش نشده است.
دهقان اظهار داشت: واحدهای غیرمجاز فاقد پروانه کسب و استانداردهای لازم و اکثرا در اماکنی با مساحت بسیار کم مستقر هستند و پلمب این واحدها که عمدتا نانواییهای تنوری هستند با وجود موانعی که فرآیند پلمب را طولانی میکند، در حال انجام است.
انتهاي پیام/و