وي گفت: همچنين بايد ضرورت، حساسیت و اولویت این حقوق مورد ارزیابی قرار گیرد و برای آن وزن مشخصی در مقایسه با سایر سیاستهای کلی تعریف شود.
نجفى ادامه داد: در زنجیره تولید، تمامی تولیدکنندگان به نوعی مصرف کننده هستند و حمایتی که از مصرف کننده انجام می شود، حمایت از تولیدکننده است.
وى گفت: در دنياى کنونى که رقابت در عرصه صنعت با شکل سنتى خود فاصله گرفته و مصرف کننده گان با انبوهى از محصولات مشابه مواجه مى شوند شرکت هايى در اين بازار موفق هستند که نگاه ويژه اى به مصرف کننده داشته باشند.
اين برگزيده برتر ادامه داد:تجربه کشورهاى پيشرفته در اين زمينه نشان مى دهد که پرداختن به مقوله حقوق مصرف کننده از الويت هاى اصلى توليد کننده گان اين کشور هاست.
به عنوان مثال از منظر اتحادیه اروپا؛ حق حمایت از بهداشت، سلامت و ایمنی، حق حمایت از منافع مالی، حق حمایت از منافع حقوقی، حق حمایت از نمایندگی در مشارکت و حق اطلاعات و آموزش ٥حق بنيادي مصرف كننده است.
نجفى در ادامه صحبت هاى خود برگزارى همايش تقدير از واحد هاى حامى حقوق مصرف کننده گان را مهم ارزيابى کرد و گفت اين گرد همايي ها جريان ساز هستند و قطعا اگر از طرف رسانه ها هم حمايت شود اتفاق خوبى در اين حوزه خواهد افتاد.
وي با اشاره به برگزيده شدن شرکت تهران گوار به عنوان يکى از واحد هاى حامى حقوق مصرف کننده گفت: ما دراين شرکت نقش هدايتگرى را به مصرف کننده واگذار کرديم و سعى مى کنيم با برقرارى يک رابطه دو طرفه که متضمن بقاى يک کار اقتصادي در برهه کنونى است از اين سرمايه ملى به درستى بهره ببريم.
گفتنى است سومين مراسم تقدير از واحدهاي حامي حقوق مصرف كننده برگزار گرديد و شركت تهران گوار به عنوان يكي از واحدهاي برتر در اين حوزه معرفي شد.