به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان افزود: در این طرح 52 بازرس در قالب 36 اکیپ نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، فرآوری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی به طور ویژه نظارت می کنند.
علی اکبر دلیر صحرایی اظهار داشت: در این طرح از همه کشتارگاه های دام و طیور و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، هم چنین مراکز عرضه گوشت سفید و قرمز و آبزیان، تخم مرغ و شیرخام، رستوران ها و طباخی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده ها و کارگاه های بسته بندی آن ها به طور مستمر بازدید می شود.
وی به عموم مردم هم توصیه کرد: فرآورده های خام مصرفی خانوار را از مراکز معتبر، تهیه و هنگام خرید به مهر و برچسب دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضای آن ها توجه کنند.
وی تصریح کرد: سامانه تلفنی چهاررقمی 1512 این اداره کل نیز در سراسر استان به طور شبانه روزی و حتی روزهای تعطیل آماده دریافت گزارش های مردمی از تخلفات احتمالی در مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی است.
گفتنی است: این طرح تا 15 فروردین ماه 95 ادامه دارد.
انتهای پیام/آ