به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آلما یا انگور فرنگی هندی میوهای فصلی و بسیار کوچک اما معجزهآسا است. این میوه بیش از 5000 سال در هند به منظور جوانسازی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار گرفته است. رنگ آلما زرد و سبز است و در فصل زمستان در دسترس است و در این فصل بهخوبی میتواند رشد کند.
آنتیاکسیدانهایی همچون ویتامین ث و پلیفنولهایی که در این میوه وجود دارند میتوانند از بدن در مقابل بیماریهایی همچون اختلالات قلبی عروقی، دیابت و همچنین سرطان محافظت کنند. آلما منبع بینظیری از ویتامین ث است که از آسیبهای سلولی به بدن به شدت جلوگیری میکند.
100 گرم آلما حدود 450 میلیگرم ویتامین ث دارد و به همین ترتیب آبمیوه آن میتواند 10 برابر بیشتر از آب پرتغال ویتامین داشته باشد. به خاطر داشته باشید که گرما و هوا میتوانند بهراحتی ویتامین ث را از بین ببرند اما خوشبختانه به این علت که آلما لبریز از این ویتامین است، نمیگذارد به علت گرما و هوا ویتامینهایش کاملا از بین بروند.
به طور کلی آلما میتواند خواص و فواید زیر را برای شما به ارمغان بیاورد:
التیام درد شکم
پیشگیری از دیابت
تقویت عملکرد کبد
تقویت عملکرد پانکراس
سمزدایی از بدن
پیشگیری و درمان سرطان
بازسازی پوست
تحریک و افزایش رشد مو
تقویت سیستم ایمنی بدن
تقویت پوست، مو و ناخن
منبع: Weekly Healthy Life
انتهای پیام/