به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ سرهنگ جعفر كردلو در بازديد از يگان هاي انتظامي استان گفت:تمركز و تلاشي كه در سال هاي اخير براي مطلوب سازي و استانداردسازي رفتار و مديريت رفتار سازماني در كلانتري ها انجام شد، گامي بلند در جهت حرفه اي تر شدن رفتار پليس است.
وي، اصلي ترين موضوع و هدف از اجراي طرح مديريت کيفيت ناجا(مکنا) را خوشايند سازي محيط براي پرسنل و مردم دانست و افزود: ما در اين طرح برآنيم که محيط، هم براي مردمي که به کلانتري ها مراجعه مي کنند و هم براي کارکنان نيروي انتظامي خوشايند باشد به گونه اي که از بودن در آن فضا احساس راحتی و خوبي داشته باشند.
سرهنگ كردلو در خصوص اولويت هاي اجراي اين طرح در استان زنجان، تصريح كرد: تکريم مردم از وظايف اصلي نيروي انتظامي است و کلانتريها، پاسگاهها، پليس راهور و ... از جمله جاهايي است که مردم بيشتر به آنها مراجعه دارند که در اين راستا طرح مديريت کيفيت يا مکنا ابتدا در سطح استان در اين جا ها اجرا و در دستور کار پليس قرار گرفته است.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان زنجان با بيان اينكه اجراي طرح مكنا، فرايندي در حل و فصل كيفي و به موقع نيازهاي مردمي در حوزه ماموريت هاي نيروي انتظامي است، گفت: كلانتري هايي كه طرح مكنا در آن اجرا مي شود بايد با تجريه و تحليل درست شاخص هاي اين طرح، خود را به حد استاندارد و مطلوب پيش بيني شده برسانند.
وي، افزود: يكسان سازي فعاليت ها و مراحل انجام كار، ايجاد محيط زيبا، آرام و دلنشين، بهبود و ارتقاي رفتار كاركنان و خلاقيت و نوآوري را از مهمترين شاخص هاي حوزه دروني اجراي طرح مكنا به شمار مي¬رود.
اين مقام مسئول با تاكيد بر اينكه يکسانسازي فعاليتها و مراحل انجام کار ، ايجاد محيطي زيبا ، بهبود رفتار کارکنان ، استفاده از خلاقيت و نوآوري از مهمترين شاخص هاي حوزه دروني اجراي طرح مكنا است. اظهار کرد : با اجراي طرح مديريت كيفيت در نيروي انتظامي ، مي توان اعتبار اجتماعي پليس را در جامعه ارتقاء داده و جامعه محوري پليس را به مرحله اجرا در آورد .
سرهنگ كردلو بر ضرورت تجهيز كلانتري ها به اصول طرح مكنا و تهيه زير ساخت هاي اوليه اين طرح با هدف ارائه خدمات شايسته به مردم و جلب رضايت آنان تاكيد كرد و گفت: اجراي هدفمند طرح مكنا گامي موثر در تعالي رفتار فردي و سازماني بوده و بسترساز افزايش اعتماد عمومي به نيروي انتظامي است.