از این پس باید نام مایکروسافت را در کنار نام اسپانسرهای دیگری نظیر Oracle، Novell، Debeka و IBM ببینیم. البته از چندی پیش گوگل فاصلهی خود را با اکلیپس افزایش داده که این موضوع به دلیل انتشار اندروید استودیو برای توسعهی سرویسها و اپلیکیشنها به منظور استفاده در اندروید است. بسیاری از توسعهدهندگان اپلیکیشنها و سرویسهای اندرویدی از دیرباز اکلیپس را به همراه پلاگین عرضه شده برای این محیط، برای توسعهی انتخاب میکردند.
همانطور که میدانید، مایکروسافت محیط توسعهی اختصاصی خود را با نام ویژوال استودیو در اختیار دارد و پیشنهاد اول این کمپانی برای توسعهی انواع سرویسها و اپلیکیشنهای مبتنی بر فناوریهای مایکروسافت، استفاده از ویژوال استودیو است، از اینرو تغییر سیاستهای مایکروسافت را باید شگفت انگیز خواند. از جملهی سرویسهایی که مایکروسافت از این پس در اختیار توسعه دهندگان قرار خواهد داد شامل Azure toolkit for Eclipse، Java SDK for Azure برای توسعهی اپلیکشنهای مبتنی بر سرویس ابری آژور است.
شانکی نیوگی، مدیر ارشد بخش توسعهی مایکروسافت در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:
ما از سالهای گذشته همکاری خود را برای در اختیار گذاشتن تجربهی استفاده از جاوا در انواع پلتفرمها و سرویسهای توسعهی خود با بنیاد اکلیپس آغاز کردهایم. از جملهی نتایج همکاریهای پیشین میتوان به امکان توسعه برای آژور مایکروسافت و همچنین Visual Studio Team Service اشاره کرد. همکاری نزدیکتر با بنیاد اکلیپس این امکان را برای ما فراهم کرده که ارتباط بیشتری با اکلیپس داشته و ابزارهای بهتر و سرویسهای کارآمدتری را برای توسعهدهندگان ارائه دهیم. این موضوع باعث خواهد شد تا ما بتوانیم سرویس ابری، ابزارها و SDK خود را بیش از پیش توسعه دهیم.حرکت جدید مایکروسافت را باید بیش از پیش در جهت تقویت نقش این کمپانی در حوزهی متن باز عنوان کنیم. علاوه بر اعلام همکاری با بنیاد اکلیپس، مایکروسافت همچنین پلاگین Team Explorer Everywhere را برای اکلیپس معرفی کرد. همچنین باید به پشتیبانی از Azure IoT از طریق فریمورگ Kura IoT اشاره کرد.
منبع: زومیت
انتهای پیام/