سیدمحمدرضا صاحبکار خراسانی سرپرست امور شرکتها و مؤسسات دانشبنیان در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در سال 95 کار اصلی کارگروه، گسترش فرآیندهایی است که در قانون دیده شده است در سال 94 هزار و 200 شرکت دانشبنیان برای معافیت از سال مالی 93 به سازمان امور مالیاتی کشور تقاضا دادهاند که این تعداد برای سال مالی 94 به بیش از 2 هزار شرکت رسیده است.
وی تأکید کرد: فعالیتهایی که در سال 94 انجام شده در سالهای آینده در ابعاد گستردهتری انجام میشود و باید آن را بهبود بخشیم.
صاحبکار خراسانی بیان کرد: در ارزیابی شرکتهای دانشبنیان، حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و الکترونیک رتبه اول و حوزه بیوتکنولوژی رتبه دوم را به لحاظ تعداد شرکتهای دانشبنیان متقاضی کسب کردند.
صاحبکار خراسانی بیان کرد: حمایت از شرکتهای دانشبنیان تنها در صورت ، نوآوری شرکتها انجام میشود معمولاً برای شرکتهای دانشبنیان تأییدیه یک تا دو ساله توسط کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان صادر میشود که بعد از این مدت نیز شرکت برای حفظ دانشبنیان بودن خود و استفاده از حمایتهای در نظر گرفته باید نسبت به ارتقای سطح فعالیتهایش اقدام کند.
وی تأکید کرد: مجوزهای کارگروه ارزیابی تشخیص صلاحیت مادامالعمر نیست و تا کنون به هیچ شرکتی مجوز مادامالعمر داده نشده است.
انتهای پیام/