به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ آب و
هوای مناسب، مراتع و دشت های کرمانشاه علوفه ی مرغوبی برای تغذیه ی دام ها دارد که
این مرغوبیت علوفه بر روی عطر و طعم روغن کرمانشاه بسیار تاثیر گذاشته است و روغن
حیوانی کرمانشاه شهرت بسیاری در ایران دارد.
روغن حیوانی
به این صورت بدست می آید که از شیر گاو و گوسفند ابتدا ماست و سپس دوغ درست می
کنند، از دوغ بدست آمده روغن را می گیرند.
روغن حیوانی به این دلیل که از شیر
گرفته می شود تمام خواص شیر را داراست و غذا را بسیار خوش طعم و عطر و لذیذ می کند،
استفاده از روغن حیوانی در پخت شیرینیهای كرمانشاه طعمی فراموش نشدنی به این
شیرینیها میدهد.
انتهای پیام/