دامپزشکی خراسان رضوی با حضور 235 کارشناس در قالب 116 تیم، کار نظارت بر سلامت و امنیت غذایی شهروندان را تامین می کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی، مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، افزود: با توجه به درپیش بودن تعطیلات نوروز و ورود خیل عظیم زائران و مسافران نوروزی به مشهدالرضا، طرح ویژه بازرسی و کنترل مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مشهد و سایر شهرستان‌های استان انجام می‌شود.

مجید روحانی نژاد افزود: دراین طرح که از 25 اسفندماه امسال آغازو تا پانزدهم فروردین ماه آتی اجرا خواهد شد، بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل ها و مهمان سراها، بیمارستان ها و ... را به طور مستمر نظارت می شود.

وی با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، کله پاچه، جگر می کنند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم می شوند.

روحانی نژاد از کلیه شهروندان و زائران خواست از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

روابط عمومی دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست کرده تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل) و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.