این اردوگاه مخصوص بانوان و دارای سه ساختمان است که هر یک از این ساختمانها ظرفیت ۲۰۰ تا ۲۲۰ نفر دارد که در مجموع ظرفیتی حدود ۶۰۰ نفر را شامل میشود و هر یک از ساختمانهای دارای ۳۵ سوئیت هستند.
ساختمانهای این خوابگاه به نامهای شهیده شهناز حاجیشاه، شهیده بیبی معصومه طوسینژاد و شهیده شهناز محمدزاده نامگذاری شده است.
شهیده مریم فرهانیان در بیست و چهارم دیماه سال ۱۳۴۲ در شهر آبادان و در میان خانواده ای متوسط و مذهبی چشم به جهان گشود.
در ۱۴ سالگی با کمک برادر رشید خود «شهید مهدی فرهانیان» خود را مجهز به سلاح معرفت و بصیرت الهی کرد و با درک صحیح از وضعیت حاکم بر کشور و نیز ماهیت استکبار جهانی امپریالیسم، مبارزات خود را علیه ظلم های رژیم پهلوی آغاز کرد.
وی از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تا روز شهادت با بيداري كامل و حس زيباي عشق و ايثار در شهر مقاوم آبادان مشغول خدمت و ترويج اخلاق، رفتار و منش يك زن مسلمان بود.
این شهیده بزرگوار در غروب سیزدهم مرداد ماه سال ۱۳۶۳ در حالی که همراه با دو تن از خواهران همکار خود بر مزار شهیدی که بنا به وصیت مادر شهید که از آنان قول گرفته بود هر سال به جای او بر سر مزار پسر شهیدش حاضر شوند، در حالی که راهی گلستان شهداي آبادان شده بودند مورد اصابت ترکش خمپاره دشمن بعثی قرار گرفتند و دو خواهر همراه او زخمی شدند و مريم فرهانيان نماد رشادت و مجاهدت زن ايراني به فیض شهادت نایل شد.
انتهای پیام/