وی درمورد اسانسهای مصرفی در انواع آدامسها گفت: اگر اسانسهای طبیعی مانند زیره، گلاب و و ... در آدامسها استفاده شود مشکلی ایجاد نمیکند هر چند که مقدار آن باید درحد مجاز باشد. برخی اسانسهای مصنوعی میتواند با ورود به کبد در بدن فرد به سم تبدیل شود و آسیبهایی را به بدن وی وارد کند این نوع از اسانسها هم باید در حد مجاز مورد استفاده قرار گیرد و در فرمول محصول ذکر شود.
رستگار در مورد تخلفات انجام شده روی آدامسها عنوان کرد: مشخصات ادعا شده روی این محصولات باید با ماهیت آدامسها تطبیق داشته باشد.
وی راجع به فواید آدامس اظهار کرد: مصرف آدامسهایی که طبق روز صحیح تولید میشوند میتواند به تقویت عضلات چانه، برطرف کردن بوی بد دهان و منظم شدن عملکرد سیستم گوارشی کمک کند.
انتهای پیام/