محمد رستگاری معاون پپایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در گفتوگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ساعت زمین و اقدامات مردم برای مقابله با گرمایش زمین اظهار داشت: مهمترین معضل کشور نامناسب بودن الگوی مصرفمان است که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در گرمایش زمین نقش بسزایی ایفا کرده است.
وی ادامه داد: تمامی پارامترهای مصرف زندگی و نوع استفاده از آب، برق، س وخت، حمل و نقل و تغذیه به طور مستقیم یا غیرمستقیم از راهکارهای اصلی کنترل و کاهش گرمایش زمین است.
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: با بهبود الگوی مصرف و اصلاح آن انتشار دیاکسید کربن کاهش یافته و مهمترین عامل گرمایش زمین به حداقل میرسد.
رستگاری تأکید کرد: امسال به دلیل توافق بینالمللی مهم انجام شده برای گرمایش زمین برگزاری ساعت زمنی و دادن یک ساعت آرامش به آن از جایگاه مهمی برخوردار است.
وی افزود: با برگزاری مراسم ساعت زمین و خاموشی چراغ خانهها و تمامی نمادهای شهرمان میتوانیم با جلب مشارکت عمومی و یادآوری به مردم اهمیت کوچکترین اقدام آنها را برای مقابله با گرمایش زمین نشان دهیم.
**8 استان کشور به کمپین جهانی ساعت زمین میپیوندند
ساعت 20:30 امشب تا 21:30 به مدت یک ساعت ایرانیان دوستدار محیط زیست با خاموش کردن وسایل برقی و روشنایی خود به کمپین جهانی میپیوندند که هشت سال است مردمان ساکن کره زمین را از سیدنی تا نیویورک فرا میخواند تا به عواقب شدت مصرف و شتابناکتر شدن روند گرمایش زمین بیاندیشند و با آن مقابله کنند.
محمد درویش مدیر دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در کانال تلگرامی خود در این باره می گوید: امسال هم علاوه بر تهران، اصفهان، رشت، تبریز، مشهد، شیراز، کرمانشاه، عسلویه و دهها شهر دیگر ایران، تمامی دوستداران محیط زیست مراسم ویژهای را به مناسبت ساعت زمین با خاموش کردن خانههایشان برگزار خواهندکرد.
انتهای پیام/