این خبرگزاری در ادامه مدعی شد تعدادی از مسئولان انصارالله و حامیان عبدربه منصور هادی- به شرط ناشناس ماندن- مدعی شده اند این جنبش در جریان مذاکرات صنعا تصمیم خروج از پایتخت یمن را با اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده سازمان ملل مطرح کرده است.
بنابر ادعای آسوشیتدپرس، دولت یمن و جنبش انصارالله پیش از شروع دور آتی مذاکرات آوریل (فروردین) بر سر یک آتش بس یک یا دو هفته ای توافق کرده اند. این بدان معناست که عقب نشینی نیروهای انصارالله از صنعا به سرعت انجام نخواهد شد.
الخلیج الجدید در گزارشی در این خصوص می نویسد: این خبرگزاری آمریکایی به موضع حامیان علی عبدالله صالح، رئیس جمهور سابق یمن در این خصوص هیچ اشاره ای نکرده و در ارتباط با سرنوشت ائتلاف انصارالله و صالح هیچ توضیحی ارائه نداده است. البته یکی از دیپلمات های یمنی اظهار داشته مردد است چنین تصمیمی به وسیله نیروهای انصارالله اجرایی شود.
الخلیج الجدید به نقل از این دیپلمات می نویسد: چنین تصمیمی- حتی اگر صحت داشته باشد- تنها مانوری از سوی جنبش انصارالله برای رسوا کردن دولت (هادی) است.
این دیپلمات یمنی علی رغم اینکه معتقد است هادی برای حفظ جان خود نباید به یمن برگردد، با برگشت خالد بحاح، معاون نخست وزیر مستعفی به یمن موافق است. وی معتقد است بحاح نه تنها رابطه خود را با انصارالله قطع نکرده و پل های پشت سر خود را خراب نکرده است بلکه اظهارات و لحن صلح طلبانه وی امکان دست یافتن به یک راه حل مناسب را برای طرف های درگیر فراهم ساخته است.
تا به حال تمام تلاش ها برای اجرای آتش بس در یمن با شکست مواجه شده است.
الخلیج الجدید در پایان مدعی شد جنبش انصارالله به تازگی با مقامات امنیتی و نظامی عربستان سعودی توافق کرده که میادین مین مرز یمن-عربستان را پاکسازی کند.
انتهای پیام/