هنگام مسافرت در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید، در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آنها خودداری کنید و قبل از مصرف حتما آنها را به مدت حداقل 10 دقیقه بجوشانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنگام مسافرت در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید، در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آنها خودداری کنید و قبل از مصرف حتما آنها را به مدت حداقل 10 دقیقه بجوشانید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود.

پرویز براهویی در گفت وگو با خبرنگار خیرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود: افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف باعث اختلال در وضعیت سلامت آن ها خواهد شد، بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی؛ تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.

وی بیان کرد: کودکان باید از مصرف بیش از حد شیرینی و شکلات در ایام نوروزی وسفرهای نوروزی اجتناب کنند، زیاده روی در مصرف تنقلات، شیرینی و شکلات در کودکان اغلب باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود و ضمن این که مانع مصرف و عده های اصلی غذا می شود و بعد از هر بار مصرف شیرینی و شکلات؛ به علت تکرر مصرف این مواد در ایام نوروز به بهداشت دندان ها و مسواک زدن به خصوص در کودکان توجه شود.

براهویی گفت: همچنین هنگام خرید آجیل باید به تازگی و کم نمک بودن آن توجه داشت، تا حد امکان از فروشگاه هائی که معتبر هستند و اجناس با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می کنند و مواد را در مکانی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری می کنند خریداری کنید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش توصیه کرد: از خرید خشکباری که علائم کپک زدگی در آن ها مشاهده می شود خودداری گردد و بهتر است انواع کم نمک را انتخاب نمایید.

وی در ادامه افزود: در سفرهای نوروز بهتر است برنامه غذایی مانند سایر زمان ها تنظیم شود و در صورت مصرف آجیل و مغزها به عنوان میان وعده در مصرف آنها زیاده روی نکنند، در این ایام بهتر است حجم مواد غذایی را در هر وعده های اصلی کاهش دادو به ویژه شام را مختصر میل کرد.

براهویی تاکید کرد: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست استفاده کنید و در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات مصرف کنید، البته بهتر است از آب های بسته بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده شود.

وی افزود: به منظور جلوگیری از یبوست از میوه ها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کنید. حتما قبل از استفاده آن ها را خوب شستشو دهید، ضمنا برای برطرف شدن نیاز بدن به مایعات، آب بهترین نوشیدنی است، تا حد امکان از مصرف آبمیوه های مصنوعی و نوشابه های گازدار پرهیز کنید.

براهویی عنوان کرد: به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده نمایید و تا حد امکان از مصرف سوسیس؛ کالباس و ساندویچ های آماده پرهیز کنید.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
برچسب ها: جوشاندن ، کنسرو ، سلامت ، مسافرت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.