نشست جی هفت در کابل، با توافق روی ایجاد یک مکانیزم اساسی و عملی برای نیل به اهداف توسعه ای به پایان رسید.

پایان نشست اعضای به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران،اکلیل حکیمی که در پایان این کنفرانس، در یک نشست مطبوعاتی شرکت کرده بود گفت که بهبود در حکومت داری خوب، ایجاد اشتغال، بررسی مساله مهاجرت و قاچاق انسان و ختم جنگ از دیگر مسایلی بودند که در این نشست روی آن بحث صورت گرفت.

او گفت که افغانستان با دسته بندی این موضوعات، موانعی که باعث چالش در برابر حل آن می شود را در این نشست ارایه کرد.

به گفته وی؛ افغانستان با توجه به تجارب لازم در زمینه های یاد شده؛ نتیجه ارزیابی های خود را که به شناسایی فرصت ها و چالش ها فراراه موضوعات یاد شده می شود؛ ارایه کرده است.
به نقل از جمهور، وی تاکید کرد که این بسته پیشنهادی، در قالب یک استراتژی ملی در نشست آتی ناتو در بروکسل پیش کش خواهد شد.

کیفالا مراح وزیر مالیه سیارالیون که رهبری این نشست را به عهده داشت اعلام کرد که در این بحث روی ۱۹ شاخص توافق شد. بر اساس این توافق تمامی کشورهای عضو در این گروه باید نتایج پیشرفت یا چالش های خود را هر ساله ارایه کنند.

او گفت: ” ما از جامعه بین المللی خواهان این هستیم که در کنار ما بیاستند و به ما اطمینان بدهند که نیازها و مشکلات ما را درک می کنند. بدانیم تا آنها از نظام و حکومت های ما حمایت می کنند تا ما به صلح و قدرت برسیم برای ایجاد یک نظم سراسری در کشورهایمان”.

مراح در ادامه افزود که کشورهای این گروه باید راهکاری عملی را برای خودکفایی جستجو کرده و به اهداف تعیین شده شان برسند.

گروه به اضافه هفت یا جی هفت اولین بار در سال ۲۰۱۰ ایجاد شد و بیست کشور جنگ زده و در حال توسعه را در گروپ خود دارد. این کشورها از کمک های جهانی تمویل می شوند و این نشست به هدف ارایه گزارش و پیشنهاد و همچنین شریک ساختن تجارب خود در رابطه به صلح با یکدیگر، هر هفت سال یک بار چنین نشست هایی را برگزار می کنند. افغانستان نیز عضو این گروه است.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.