فرشید سیمبر کارشناس اقتصادی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تحقق شعار سال 95 اظهار داشت: در مرحله نخست باید از صنایع کشور از جمله صنعت و معدن نهایت حمایت را به عمل آورد تا بتواند محصولات تولیدی خود را به فروش برساند.
وی تصریح کرد: بایستی در بخشهایی که با ظرفیت راکد مشغول به فعالیت هستند و نیز از نظر مالی عملکرد مناسب ندارد حمایتهای لازم صورت گیرد.
سیمبر با اشاره به اینکه باید سرمایهگذاری اساسی در صنعت کشاورزی شکل گیرد گفت: برای اینکه کشاورزی قادر به تامین منابع و مواد اولیه و صنایع مورد نیاز در جامعه دسترسی نداشته باید حمایت مستمر از سوی مسئولان صورت گیرد تا نتیجه مثبتی عاید کشور شود.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه به حمایت از نیروی کار نیز میتواند به تحقق این شعار کمک کند افزود: باید برای افزایش بهرهوری کار، نهایت کوشش را به عمل بیاوریم تا بتوانیم نیروی کار حرفهای را وارد چرخه اقتصاد کشور نماییم چرا که هم اکنون نیروی انسانی از نظر بهرهوری مناسب نیست.
وی همچنین افزود: به همین منظور دولت باید مدیران برجسته و ماهر را به خدمت بگیرد تا بتواند نیروی انسانی را از مایوس شدن و انزوای جلوگیری نماید.
سیمبر گفت: علاوه بر این دولت باید عرصه را برای ورود تکنولوژیهای جدید فراهم کند و از ورود کالای قاچاق به جد جلوگیری نماید.
وی هم چنین در خصوص تعامل با کشورهای دیگر افزود: دومین مرحله تعامل با کشورهایی است که اقتصادشان مکمل اقتصاد ایران است و به لحاظ فنی و تولیدی ساختاری همانند ساختار تولیدی ما داشته باشد.
سیمبر همچنین افزود: بازارها باید به صورت جدی شفاف باشند تا در آن صورت قادر به حرکت درآوردن چرخ صنایع کشور شویم تا شاید با رشد اقتصادی کشور را از نظر تولیدات به درجه بالایی از خودکفایی برسانیم.
کارشناس در خصوص تاکید رهبر بر اقدام و عمل افزود: در هر صورت اقتصاد مجموعه فعل و انفعالات زندگی و رفع نیاز انسانی است و ما نباید تنها به حرف اکتفا کنیم لذا باید این دو واژه را در کنار یکدیگر برای رفع این نیاز یا برای تحقق این شعار بیاوریم.
وی در پایان افزود: تاکنون هیچ اقدامی در این حیطه شکل نگرفته است چرا که اگر این چنین بود دیگر نیازی به مطرح کردن آن نبود.
انتهای پیام/