اگر به جای اصطلاح عصب کشی از اصطلاح درمان ریشه استفاده کنیم پاسخ خیلی از سوال‌هایمان داده می‌شود.

دکتر محمدرضا حسینی، دندان پزشک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در دندان پس از درمان ریشه به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت است هنگامی که فرد عصب کشی می‌کند و تا چند روز بعد هنوز از درد دندان رنج می‌برند را در کوتاه مدت می‌گویند که این درد با مصرف قرص‌های مسکن پیش از تزریق موضعی قابل پیشگیری است.
از دلایل درد کوتاه مدت می‌توان به بلند بودن پانسمان و یا التهاب نوک ریشه اشاره کرد.

وی افزود: ممکن است دندان عصب کشی شده پس از گذشت مدت طولانی مجددا درد گیرد که می‌تواند دلایل مختلفی از جمله عصب کشی ناقص قلبی، پوسیدگی ثانویه و یا ایجاد ترک و شکستگی در ریشه باشد.

دکتر حسینی ادامه داد: هر گونه نقص در پاکسازی و شکل دهی داخل کانال ریشه می‌تواند باعث درد شود وجود میکروارگانیسم و بافت‌های مرده داخل کانال ریشه نیز می‌تواند موجب درد دندان شود.

وی اظهار داشت: بسته شدن مسیر بالا و پایین ریشه زمینه را برای ورود میکروب کانال دندان فراهم می‌کند که این امر باعث التهاب دندان و ایجاد درد می‌شود.

دکتر حسینی در خصوص مراقبت‌های پس از درمان گفت: رسیدگی به دندان‌های عصب کشی شده می‌تواند به میزان قابل توجهی پوسیدگی، ثانویه دندان را کاهش دهد و از ایجاد درد مجدد آن جلوگیری کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.