به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، سعید مدرس با اشاره به آغاز برداشت جو در استان گفت: به علت شناخت مردم از اقتصادی بودن زمین های شور و استفاده از بذر مرغوب ،تولید امسال نسبت به پارسال 60درصد افزایش دارد.
وی افزود:شهرستان میناب ، پارسیان ، حاجی آباد ، بندرلنگه و بستک از مهمترین مناطق کشت جو در استان است.
معاون بهبودتولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: شرکت پشتیبانی امور دام استان یکی از مشتریان اصلی کشاورزان جوکار است.
سعیدمدرس افزود:یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی برای اقتصادی کردن بخش کشاورزی استان، استفاده از آب و زمین های شور برای تولید محصول جو است.
وی با اشاره به رتبه دوم سطح زیر کشت محصول جو پس از گندم در ایران ؛ علت استقبال کشاورزان از کاشت جو را نیاز آبی کم و مقاومت جو در شرایط جوی و شوری آب عنوان کرد.
جو از غلات بسیارمقوی و با خاصیت دارویی و خوراکی است.
برداشت جو تا اواخر فروردین ادامه دارد.
انتهای پیام/