به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بهار رسیده و درختان به احترام آن قیام کرده اند بوته ها پس از مدتها انتظار ، سر از دوش هم برداشته اند و بر روی زمین و زمان خنده می زنند نسیم لابه لای شاخه های خشکیده پرواز می کند و دست نوازش بر سر جهان می کشد و برف خواب را از صورت طبیعت کنار می زند آرزوی باغ و بوستان ها رقم خورده و کوچه باغهای شهر ، لبریز از عطر بهاری می شود .
و بهار آمد تا ما را مهمان طراوت خویش سازد نوروزی که با خود پیام شادی و نشاط را به همراه دارد
زیباترین جلوه ناب خود را در یازدهمین روز خود به معرض تماشا گذاشته است برای این زیبایی سحرانگیز و جادوئی طبیعت باید سرشکر به درگاه خالق بی همتا فرود آورد.
در این روز بلبلان عاشق بر فراز شاخه ها روئیده و بر تن تب دار درخت آوای شیفتگی و عشق را سر می دهند بهار فصل رویش و خیزش زندگی است دریچه بسته دل در این زمان گشوده می شود . امروز که وجودمان سرمست از بوی خوش مادر است ، بند بند وجودمان ناله عشق را سر می دهد ، دیگ جوشان دلمان انتظار آغوش گرم مادر را می کشد دُرنای وجودمان صلای از خود رستن و به او پیوستن را دارد .
نوروز 95 حلقه اتصالی با روز مادر دارد امروز روز محک و آزمون غلظت احساس ماست و دراین زمان مروارید بهار، از صدف طبیعت سر بر می آورد و با هزاران سلام ، قدم بر قلب هایی به وسعت بیکران می گذارد و با کوله باری از عطوفت ، عشق و صفا بر سینه فراخ باران می نشیند و با قلم سبز یکرنگی بر پیشانی صخره ها می نگارد امروز ، روز مادر است .
براستی احساسی بالاتر از حس مادری نیست او اوج احساسات و تسکین دهنده دلهاست حرارت بخش روحهای بی احساس و روشن کننده زلال قلب هاست کشش های برتر همچون مغناطیسی فکرمان را بسمت مادر جذب می کند و بر عرش دلمان زنجیر عشق به او آویخته شده است و چه رویای شیرینی ، آنگاه که محبت ، شیرازه الفت دفتر دلها می شود.
تسخیر قلعه وجود کار مادر است دل به خصلتهای انسانی ، دیگران باختن ، شیفته صداقت و صفا کسی شدن شاید به خاطر خوش اخلاقی ، چهره باز ، روی گشاده و برخورد مودبانه باشد که آدمی را به سویش می کشاند و آن را در نظرمان عزیز ، دوست داشتنی و محبوب می سازد .
اینها همه هنر مادر است رفتاری منطبق با کلامش و هماهنگی گفتار و رفتارش عمقترین تاثیر را بر ما می گذارد زیرا عمل ، سخن را تایید و گواهی می کند.
اگر پدر خانواده ، علاقه و محبتش را از او دریغ کند ، دختر انزواطلب و گوشه گیر باشد یا پسر بی اعتنایی و سرد مزاجی کند با آنها گرم می گیرد و می جوشد نمی گذارد فاصله ها بیشتر و بدبینی ها افزونتر شود شکاف کدورت را با ملاط لطف پر می کند و می گوید حیف است که زیر یک سقف و در چهار دیواری یک خانه روحهایی غریب و جدا از هم به سر برند ، حلقه مشترک آشنایی و انس آنها را به هم نپیوندد .
او همیشه پیش قدم این ارتباطات می شود بر کدورت ها و تیرگی گذشته خط بطلان می کشد چیزی را بدل نمی گیرد و صفای زندگی را به دست تاراج یک توهم نمی سپارد مثل خورشید می ماند که تا ابد ، تابان و جهان افروز است براستی که گوهریست گران قدر اما چگونه باید از این جواهر قیمتی مراقبت کرد مگر نه اینکه باید مواظب بود تا نشکند ، گم نشود ، ربوده نگردد و غبار غم بر سیمایش ننشیند .
گاهی قلب رئوف مادری از یک پرخاش می شکند و غبار غم بر سیمایش می نشیند .روزی به غرور جوانی بانگ بر مادر زدم این ، ماجرای مکرر تاریخ ، در بسیاری از خانه ها و خانواده هاست که قدر گوهرهای خانگی را نمی دانند و با دست خویش آنها را می کشند متاسفانه ما فراموش کاریم گذشته خود و دیگران را زود از یاد می بریم .
مادر یک فرشته زمینی است و به خاطر رنجهای شبانه روزی ، دلسوزی های عاشقانه ، فداکاریهای بی دریغ و بدون توقعش شایسته تقدیس است اما گاهی زیر پای بی احساس بعضی از ما که جوش غرور ، بر چهره رفتار و گفتارمان روئیده ، له می شود . برخی اوقات غافل و سرمست با این فرشته قدیس همچون اسیر رفتار می کنیم پدر و مادر سالخورده و از کار افتاده خود را زائده ای بر پیکر اجتماع و مزاحمی برای خوشیها و کامجوئی زندگی می پنداریم و اگر بتوانیم آنها را از خود طرد می کنیم .
این همه بی روحی ، سردی و دلمردگی از ماست . والدین سالخورده گوهرهای درخشان خانه های مایند از آنهایی که این 2 جواهر را از کف داده اند ، باید پرسید چه احساسی نسبت به آنها دارند که چهره در نقاب خاک کشیده اند پس چه خوب است ، تا دست اجل این گوهر ها را نربوده و مفقود نشده اند قدرشان را بدانیم با سخن و رفتار نیکو غبار اندوه را از چهره اشان بزدائیم . جلوه و جلای این 2 گوهر همان رضایتمندی از ادب ، معرفت ، رفتار و تعهد ماست .
بدانیم حسرت آینده ، هرگز جبران کوتاهی های امروز را نمی کند چیزی هم جای مادر و عاطفه او را نمی گیرد زیرا وقتی فروغش را از روی دیوار زندگیت برمی دارد و می رود ، خانه تاریک و سرد می شود و کلبه ها آکنده از غم و دلها لبریز از یاس و ناامیدی می گردد.
نباید مادر از نگاه پر مهرمان ، محروم شود بایدکمی دیده دل ، بازتر کنیم آنچه غنچه دل فرزند را می شکوفاند نگاه پر عاطفه و سخن مهرانگیز مادر است و قلب مادر با ادب ، احترام و حق شناسی فرزند شاد می شود این محبت 2 جانبه به ترتیب خانه و دیده را گلشن و روشن می کند.
سال 95 با 2 بهار معنوی و طبیعی همراهیم بهار طبیعی را خورشید به وجود می آورد که پس از مدتی دوری و فاصله ، با اشعه گرم خود طبیعت مرده را زنده و زمین خفته را بیدار می کند اما بهار معنوی را خورشید تابنده قرآن در دلهای مرده و روحهای افسرده ایجاد می نماید و این خورشید حضرت فاطمه زهرا (س) است .
ما در بهاری الهام دهنده و سراسر آموزنده قرار داریم که نکات ، رموز و حقایقی در خود نهفته دارد براستی فاطمه (س) کیست .
کارشناس مذهبی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ، با اشاره به اینکه بیش از صد آیه از آیات نورانی قرآن در پرتو احادیث وارده از پیشوایان معصوم (علیهم السلام ) به صدیقه طاهره (س) تفسیر شده ، گفت : همانگونه که حضرت زهرا (س) دُردانه جهان خلقت اند ، سوره کوثر نیز از نوادر سوره های کتاب آسمانی به شمار می رود و سوره نور نیز بر محوریت حضرت فاطمه (س) می چرخد .
حجت السلام والمسلمین میثم ریاحی ادامه داد : تاریخ اسلام گواه احترام بیش از حد رسول خدا (ص) به حضرت زهرا(س) است تا نشان دهد که زن ، بزرگی ویژه ای در جامعه دارد که اگر برتر از مرد نباشد کمتر نیست .
وی با تاکید بر اینکه برگزیدن چنین مناسبتی به عنوان روز زن به معنی ، انتخاب مقدسترین الگو برای زنان مسلمان است ، افزود: آن زن 18 ساله الگویی برای زنان غیور و مومن است که با مقام آن حضرت آشنایند . این شخصیت یکتا و یگانه مجسم کننده ی هویت حقیقی و همه جانبه ی یک زن مسلمان است و کسی از نظر اوج عظمت و برجستگی به پای صدیقه طاهره (س) نمی رسد .
کارشناس مذهبی اظهار داشت : خانواده را زن به وجود می آورد عنصر اصلی تشکیل خانواده اوست زن اگر عاقل ، با تدبیر و خانه دار باشد ، خانواده را حفظ می کند و مرد این توانایی را ندارد . خانه داری و اداره کردن همسر و فرزندان طبیعی ترین و فطریترین کار برای زن است اما این امر هرگونه توانایی اورا در میدانهای علمی و معنوی نفی نمی کند .
حجت السلام والمسلمین میثم ریاحی با اشاره به ضرورت آگاهی از نظر اسلام در مورد فعالیت اجتماعی زنان ، گفت : بانوان کشور باید نسبت به موضوع زن از نظر اسلام ، دارای آگاهی کافی و لازم باشند تا بتوانند با اتکا بر دین ، از حقوق خود به طور کامل دفاع کنند و حتی همه افراد جامعه نیز باید بدانند که عقیده قرآن درباره زن ، حضور او در عرصه های زندگی ، فعالیتش در خانواده و بیرون از خانه چیست.
وی ادامه داد : شخصیت اجتماعی زن به عنوان عضوی از این مجموعه عظیم حائز اهمیت است زنان در گذشته اصلا به این موضوع توجهی نداشتند آنها باید بدانند که امروزه حافظ سنگر ارزشهای اسلامی در برابر وضع جاهلی دنیای غربند و باید با پیشتاز شدن در میدان علم ، فرهنگ ، سیاست و اقتصاد از حصار مستحکم فرهنگ اسلامی حفاظت کنند.
کارشناس مذهبی در پایانبا تاکید بر اینکه یازدهم فروردین ، طلوع بانوی آب و آئینه است ، افزود : هدیه دادن در این روز ، دلها را پر از صفا و صمیمیت می کند ، غبار اندوه را از دلها می زداید به ویژه آنکه هدیه ، تحفه ای در مناسبت های خاص باشد خاطرات خوش آن روز با شادمانی اهدای کادو در هم می آمیزد و تاثیر نشاط آور آن را چندین برابر می کند و در یادها ماندگار می شود به همین دلیل برای روزهای جشن ، شادی و اعیاد دستورهای ویژه ای از پیشوایان دینی درباره رفاه ، آسایش و توسعه اقتصادی به ما رسیده است .
گفتنی است که ، بیائیم حصار ناپیدا را بشکنیم و با محبت ، تنگنای زندگی را به وسعت حیات تبدیل کنیم زیرا در سایه ابراز مهر و دوستی و خرج کردن عاطفه کانون خانواده گرمتر و صمیمی می شود .
انتهای پیام/م