به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ قائم مقام معاونت دانشگاه علوم پرشكى شهيد صدوقى با بيان كنترل ١١هزار مركز تهيه و توزيع مواد غذايى گفت: بهداشت محیطی مراکز تهیه مواد غذایی، کلرسنجی و نمونهبرداری از مواد غذایی ارائه شده، از جمله موارد مد نظر در اجرای طرح نظارتی عید نوروز بود.
مسعود شريفى هدف اصلى اين طرح را تأمين سلامت مسافران دانست و افزود: از مجموع بازدیدهای انجام شده در عید نوروز امسال، 250 مورد به دادگاه معرفی شدند.
وى با بيان معدوم سازى٤٥٠كيلوگرم از انواع مواد غذايى غير بهداشتى تصريح كرد اين روند پيگيرى و كنترل در طول سال جارى نيز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ص