به گزارش خبرنگار
حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛
صحیفه سجادیه به «زبور آل محمد(ص)» معروف بوده و شامل زمزمههای عارفانه و نیایشهای امام چهارم شیعیان، حضرت زینالعابدین(ع) با خداوند یکتا است. به مدت یکماه هر روز همزمان با اذان صبح فرازهایی از این کتاب ارزشمند را با هم مرور میکنیم.
دعای بیست و نهم صحیفه سجادیه:
1. اللَّهُمَّ إِنَّكَ ابْتَلَیتَنَا فِی أَرْزَاقِنَا بِسُوءِ الظَّنِّ، وَ فِی آجَالِنَا بِطُولِ الْأَمَلِ حَتَّى الْتَمَسْنَا أَرْزَاقَكَ مِنْ عِنْدِ الْمَرْزُوقِینَ، وَ طَمِعْنَا بِآمَالِنَا فِی أَعْمَارِ الْمُعَمَّرِینَ.
2. فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ هَبْ لَنَا یقِیناً صَادِقاً تَكْفِینَا بِهِ مِنْ مَئُونَةِ الطَّلَبِ، وَ أَلْهِمْنَا ثِقَةً خَالِصَةً تُعْفِینَا بِهَا مِنْ شِدَّةِ النَّصَبِ.
3. وَ اجْعَلْ مَا صَرَّحْتَ بِهِ مِنْ عِدَتِكَ فِی وَحْیكَ، وَ أَتْبَعْتَهُ مِنْ قَسَمِكَ فِی كِتَابِكَ، قَاطِعاً لِاهْتِمَامِنَا بِالرِّزْقِ الَّذِی تَكَفَّلْتَ بِهِ، وَ حَسْماً لِلِاشْتِغَالِ بِمَا ضَمِنْتَ الْكِفَایةَ لَهُ.
4. فَقُلْتَ وَ قَوْلُكَ الْحَقُّ الْأَصْدَقُ، وَ أَقْسَمْتَ وَ قَسَمُكَ الْأَبَرُّ الْأَوْفَى «وَ فِی السَّمَاءِ رِزْقُكُمْ وَ مَا تُوعَدُونَ».
5. ثُمَّ قُلْتَ «قَوَ رَبِّ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ مَا أَنَّكُمْ تَنْطِقُون».َ
ترجمه دعای بیست و نهم صحیفه سجادیه:
1. خدایا، تو مارا به بدگمانی در روزیهایمان، و به آرزوی دراز در مدت عمرمان، آزمودی، تا آن جا كه روزیهای تو را از روزی خوارانت طلب كردیم، و به سبب آرزوهای دراز، در عمرِ پیرانِ كهنسال طمع ورزیدیم.
2. پس بر محمد و خاندانش درود فرست و ما را یقینی درست عطا فرما كه با آن از رنج طلب بیاساییم، و اطمینانی خالص به ما ببخش كه دشواری كارها را از ما بردارد.
3. آن وعدهای را كه در وحی بر پیامبرت آشكارا بیان داشتهای و در پی آن در كتاب خود بدان سوگند یاد كردهای، سبب قرار ده تا دل مشغولی ما را به رزقی كه خود آن را بر عهده گرفتهای، و كاری كه سامان دادن آن را ضمانت كردهای پایان دهد.
4. تو خود گفتهای، و گفتهی تو راستترین گفتار است، و سوگند خوردهای، و سوگند تو راستترین سوگند است، كه «روزیتان و آنچه به شما وعده داده میشود، در آسمان است.»
5. و آن گاه فرمودهای: «سوگند به پروردگار آسمان و زمین كه این سخن حق است، مثل آن سخن كه میگویید.»
انتهای پیام/