به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ این مقدار مواد غذایی با اجرای طرح نظارت بر مراکز تهیه مواد غذایی توسط بازرسان معاونت بهداشتی ومراکز بهداشتی دانشگاه کشف و توقیف شد.
در این ایام 9 هزار و 348 مورد بازدید نظارتی از مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که مسئولان 145واحد به مراجع قضایی شدند.
همچنین 3 مرکز متخلف تعطیل ، 744 مورد برخورد با دستفروشان، 347 نمونه برداری از آب و چهار هزار و 216 مورد کلر سنجی هم در این مدت انجام شد.
انتهای پیام/