به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی، کارشناس مسئول اداره بهداشت و بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: عمر طبیعی ماهیان قرمز حدود 12 تا 25 سال است، ولی عمر این ماهی ها در تنگ های نگهداری حدود دو ماه است، لذا کسانی که امکان نگهداری این ماهی ها را در منزل ندارند، نسبت به رها سازی آنها در استخر ها یا حوض ها اقدام کنند.
دکتر آریان افزود: افراد زیادی ماهی های قرمز سفره هفت سین خود را در رودخانه ها رها می کنند، غافل از اینکه آنها غذای ماهی های بومی رودخانه ها را مصرف کرده و به خاطر همه چیز خوار بودن ماهی قرمز تخم ماهی های دیگر را می خورند که با این عمل ممکن است نسل یک ماهی بومی را با خطر انقراض مواجه کنند.
وی خاطر نشان کرد: در صورت آزاد سازی این ماهی ها در رودخانه ها و دریاچه های طبیعی می توانند اکوسیستم آن منطقه را به هم بزنند بنابراین بهتر است در آبهای طبیعی رها نشوند.
کارشناس مسئول اداره بهداشت و بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از مردم خواست: نسبت به آزاد سازی ماهی های قرمز سفره هفت سین از تنگ های بلورین، به استخرهای پارک ها، باغ ها و یا مکان های در نظر گرفته شده، اقدام کنند.
انتهای پیام//