به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی گفت هر ساله با نزدیک شدن فصل بهار و ایام تعطیلات نوروزی فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی من جمله رستوران ها، فروشگاه های آجیل و خشکبار- شیرینی، میوه و تره بار ... و اماکن اقامتی تفریحی من جمله هتل ها، مهمانپذیرها، پارک ها، زیارتگاه ها و اماکن بین راهی به شدت افزایش می یابند، لذا به منظور حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز بیماری ها تشدید نظارت های بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط از ابتدای اسفند ماه تا پایان پانزدهم فروردین سال بعدانجام می گیرد.
امیر کرمی در همین راستا عملکرد بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اول اسفند 94 تا پایان روز کاری 11 فروردین 95 شامل تعداد 25520 موردبازدید از مراکز تهیه و توزیع، اماکن عمومی و اماکن بین راهی و تعداد 186 موارد معرفی به دادگاه و تعطیلی مراکز و اماکن عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: در این ایام تعداد 2117کارت بهداشت صادر شد است و 268 موردنمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی صورت گرفته است .
کرمی مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده را 25184کیلوگرم و میانگین تعداد اکیپ های بازرسی در هر روز در طول طرح در کل منطقه تحت پوشش28 مورد عنوان کردند .
وی در پایان تعداد کل بازرسین بهداشت محیط استان 200 نفر بوده است .
انتهای پیام/ب