به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی ،محمد مقدوری در دیداراعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان افزود: مشهد برای برگزاری جشن ها و آیین های علمی و فرهنگی این مناسبت با اجرای طرح ها و پروژه های پژوهشی، تحقیقاتی و هوشمند شهری آماده می شود.
وی گفت: برای هوشمندسازی شهر مشهد کارگروه فنی با مشارکت دستگاههای اجرائی از جمله پژوهشکده ثامن و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی تشکیل شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با انتقاد از وضعیت نامطلوب سیما و منظر شهری مشهد، افزود: در بیشتر مناطق شهر به ویژه پیرامون حرم مطهر رضوی کمتر الگو و هویت معماری ایرانی اسلامی دیده می شود.
مقدوری فقدان توجه کافی به رعایت معماری ایرانی اسلامی در پروژه های ساختمانی را محصول ناهماهنگی میان ارگان ها و سازمان های تصمیم گیر و نبود مدیریت واحد شهری دانست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: سازمان نظام مهندسی ساختمان با ظرفیت بسیار قوی، کارآمد و ماهیت کاملا تخصصی و حرفه ای می تواند نقش محوری در اجرای پروژه های ساختمانی به ویژه مبلمان شهری با ارائه الگوهای معماری ایرانی و اسلامی ایفا کند.
مقدوری افزود: طی سال های اخیر بسیاری از پروژه های ساختمانی و عمرانی شهری به لحاظ کمبود نقدینگی بخش خصوصی نیمه تمام رها شده و سرمایه های کلان بلاتکلیف باقی مانده اند.
وی گفت: برای اتمام پروژه های نیمه تمام شهر مشهد کارگروه عمران در استانداری خراسان رضوی تشکیل و مقرر شده با تقویت بخش خصوصی و تأمین اعتبارات لازم این پروژه ها در سه مقطع زمانی تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی یکی دیگر از معضلات ساخت و ساز در بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی را گرانی صدور پروانه ساختمانی ذکر و بیان کرد: این مساله باعث کندی و رکود در طرح های ساختمانی اطراف حرم شده است.
گفتنی است؛ کلانشهر مذهبی مشهد برای سال 2017 میلادی از سوی سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی سازمان کنفرانس اسلامی 'آیسسکو' به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده است.
انتهای پیام//