به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : این میزان برداشت تا کنون 20 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
سعید مدرس افزود : برداشت محصولات سبزی و صیفی از 53 هزار هکتار سطح زیرکشت از آذر پارسال آغاز شده است و تا اردیبهشت ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 500 هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : بارندگی های مناسب و رعایت الگوی کشت از مهمترین عوامل افزایش کیفیت محصولات سبزی و صیفی هرمزگان است.
مدرس افزود : محصولات برداشت شده به استانهای تهران ، فارس و خراسان رضوی ارسال می شود.
انتهای پیام/