21 واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی تعطیل و پلمپ شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : بازرسان بهداشتی نوروزی از 25 اسفند 94 تا 13 فروردین امسال به حدود 500 واحد تذکر و اخطاریه های بهداشتی دادند و 21 واحد ار نیز پلمپ کردند.

رستم مژده افزود: واحدهای تعطیل شده تذکر و اخطارهای کتبی چند باره بازرسان را جدی نگرفتند به همین دلیل با آنها برخورد شد .
وی شرط بازگشایی دوباره این واحدها را رفع موارد تخلف و رعایت نکات بهداشتی اعلام کردو افزود: کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط نوروز امسال از 10 هزار و 393 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران بازدید کردند.

مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بیش از هشت هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد مانند کنسرو ، آرد و گوشت در جریان این بازدیدها کشف و معدوم شد .

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، پلمپ ، نظارت ، نوروزی ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.