بسیاری از افراد برای لاغر ماندن خود حاضر به هر کاری هستند حتی تا جایی پیش میروند که خود را دچار بیماری های متعددی می کنند.

دکتر آتوسا سعید پور متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برخی افراد با اینکه وزنشان به حد کافی مناسب می باشد اما باز هم احساس وسواس اضافه وزن دارند تا جایی که به صورت افراطی گرسنگی زیادی را برای جلوگیری از اضافه وزن خود، تحمل می‌کنند.

وی ادامه داد: این افراد به صورت اختیاری و بدون توصیه پزشک معالج  برخی مواد غذایی را میل می کنند، حتی به جای اینکه پیوسته و کم غذا بخورند تا چاق نشوند گاهی گرسنگی را برای جلوگیری از افزایش وزن خود تحمل می کنند، در صورتی که ممکن است چاقی ظاهری آنها به علائم دیگری از جمله ژنتیکی ، بیولوژیکی و روانشناسی وابسته باشد و اصلا ارتباطی به میزان تغذیه ی آنها نداشته باشد.

دکتر سعید پور بیان کرد: این افراد به دو قسمت تقسیم می شوند که عبارت اند از افرادی که بعد از خوردن غذا انگشت خود را داخل دهان خود کرده و با تهوع و استفراغ مواد غذایی خورده شده را خارج می کنند و دسته دوم کمتر از نیاز بدنشان مواد غذایی مصرف می کنند. 

وی درخصوص افرادی که مواد غذایی را از طریق حالت تهوع یا استفراغ خارج می کنند گفت: این افراد با این کار سبب زخم مری خود به علت برگشت اسید داخل مری می شوند به غیر از آن ممکن است دچار کمبود آب بدن،استفراغ خونی، درد شکمی و قلیایی شدن بدن خود شوند(کاهش پتانسیم بدن) البته بر روی انگشتان دست این افراد زخم هایی هم مشاهده می شود.

دکتر سعید پور افزود: این افراد ذخایر بدنی خود را به مرور زمان از دست می دهند و بدنشان دچار کمبود کلسیم، مس، روی، منیزیم و ویتامین محلول در چربی می شوند .

وی تصریح کرد: این افراد به تدریج دچار مشکلات روان پریشی می شوند، در حضور دیگران غذا نمی خورند، دریافت غذایی خیلی کمی دارند و  منابع کربو هیدرات غذایی خود را کنار می گذراند که این موضوع منجر به اختلال در قند خون می شود.

دکتر سعید پور در خصوص علائم بی اشتهایی عصبی خاطرنشان کرد: این افراد به مرور پوستشان شل شده،  دچار کمبود آهن می شوند ، در حالت بسیار شدید ناخنشان به شکل قاشقی در می آید، خوابشان مختل می شود و تمرکز ندارند.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار