به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شیرمستی کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه این گیاهان دارای خواص بسیاری هستند و برای درمان بسیاری از بیماریها مفید می باشند گفت: هرکدام از سبزیهای بهاری کوهستانی ،طبیعتی گرم و سرد دارند که می توانند دردرمان بیماریهایی مانند روماتیسم ، دردهای مفصلی و دستگاه گوارشی اثرات خوبی داشته باشند و به دلیل سبز بودن دارای کلروفیل هستند که برای کاهش کلسترول و اسید اوریک نیز مفید است.
شیرمستی به خانم های باردار نیز اشاره کرد و گفت: در مصرف کنگر زیاده روی نکنند و این سبزیجات را بصورت آب پز و بخار پز استفاده کنند تا خواص درمانی آن را از دست ندهند.
انتهای پیام/