مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: مقدار مواد غذايي غير قابل مصرف شناسايي شده در طول تعطيلات نوروز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بيش از 16 درصد افزايش داشته است.

افزایش 16درصدی کشف مواد غذايي غير قابل مصرف در مشهدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازخراسان رضوی، علي اصغر حسني گفت: شناسايي اين مواد در اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد از اول اسفند ماه پارسال تا 15 فروردين ماه سال جديد بوده است.

و همچنین از کشف و معدوم سازی شش تن آبلیموی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در یکی از انبارهای مشهد خبر داد و افزود: در این مدت 120تن مواد غذايي تاريخ گذشته در خراسان رضوي کشف و معدوم شده است.

حسني اظهار كرد: علاوه بر آن سه تن سوهان و 40 تن انواع مواد غذايي فاسد در اين مدت از انبارهاي مشهد كشف شده است.
به گفته وي، دانشگاه علوم پزشكي مشهد در كشفيات مواد غذايي غير قابل مصرف طي تعطيلات نوروز امسال، بيشترين آمار را در كشور به خود اختصاص داده است.
حسني، تعداد بازديدهاي بازرسان دانشگاه علوم پزشكي مشهد از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي و اقامتي در اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي را بيش از 52 هزار مورد ذكر كرد.
وي ادامه داد: معرفي يك هزار و 680 نفر به دادگاه و تعطيلي 112 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن اقامتي، حاصل بازديدهاي انجام شده در اين زمينه بوده است.
وي با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشكي مشهد طي اين مدت بيشترين رسيدگي به شكايات را در كشور به خود اختصاص داده است افزود: در اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي به 860 گزارش و شكايت مردم رسيدگي شده است.
وي گفت: تبليغات خوب از طريق سامانه 190، نصب 75 هزار استيكر و 10 هزار لمينت در شهر مشهد از اقدامات انجام شده در اين مدت مي باشد.
مدير گروه بهداشت محيط حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: جمع آوري 446 فروشنده مواد غذايي دوره گرد، نمونه برداري از حدود يك هزار و 685 مورد مواد غذايي و آشاميدني و انجام 19 هزار و 560 مورد كلرسنجي از آب آشاميدني و استخر، از ديگر فعاليت هاي طرح بسيج سلامت نوروزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد طي اين مدت بوده است.
طرح بسيج سلامت نوروزي دانشگاه علوم پزشكي مشهد همه ساله از اول اسفندماه تا 15 فروردين ماه سال جديد در شهرستان هاي خراسان رضوي اجرا مي شود.

انتهای پیام //

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.