به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ جانباز افزود: در این طرح همچنین تعداد ۲ واحد رستوران تعطیل و ۱۱ مورد تخلف کشف و به تعزیرات حکومتی و دادگاه مواد غذایی ارجاع داده شد.
وی با اشاره به بیش از ۳هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از تعداد ۹۰۹ واحد مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی در استان گفت: در اجرای این طرح ۱۳۹ مورد بازدید از ۴۷ واحد کشتارگاه و مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی و ۹۸۲ مورد بازدید از تعداد ۴۶۲ واحد کبابی ورستوران وآشپزخانه در استان صورت گرفت.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان با اشاره به حجم بالای مسافران نوروزی در هرمزگان افزود: با تشکیل ستاد استانی و شهرستانی با ۱۷ اکیپ نظارتی ثابت و سیار برای بازدید و نظارت بهداشتی نحوه عرضه و سلامت بیشتر بر فرآورده های خام دامی، طرح تشدید نظارت را اجرا کردند.
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز ۹۵ از ۲۵اسفند ۹۴ تا ۱۴ فروردین امسال اجرا شد.
انتهای پیام/