مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: بیش از ۵ هزار کیلو گرم فراورده خام دامی فاسد در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز ۹۵ کشف و معدوم شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ جانباز افزود: در این طرح همچنین تعداد ۲ واحد رستوران تعطیل و ۱۱ مورد تخلف کشف و به تعزیرات حکومتی و دادگاه مواد غذایی ارجاع داده شد.

وی با اشاره به بیش از ۳هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از تعداد ۹۰۹ واحد مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی در استان گفت: در اجرای این طرح ۱۳۹ مورد بازدید از ۴۷ واحد کشتارگاه و مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی و  ۹۸۲ مورد بازدید از تعداد ۴۶۲ واحد کبابی ورستوران وآشپزخانه در استان صورت گرفت.

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان با اشاره به حجم بالای مسافران نوروزی در هرمزگان افزود: با تشکیل ستاد استانی و شهرستانی با ۱۷ اکیپ نظارتی ثابت و سیار برای بازدید و نظارت بهداشتی نحوه عرضه و سلامت بیشتر بر فرآورده های خام دامی، طرح تشدید نظارت را اجرا کردند.

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز ۹۵ از ۲۵اسفند ۹۴ تا ۱۴ فروردین امسال اجرا شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار