در راستای پایلوت ارتقاء کیفیت نان در استان مازندران و به منظور کسب مهارت کافی در پخت نان با کیفیت 127 نفر از خبازان شهرستان فریدونکنار آموزش دیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای فریدونکنار گفت : این تعداد خباز در آزمون جامع سازمان فنی و حرفه ای شهرستان شرکت کردند.

حسن زاده اندی افزود: تعامل سازنده فیمابین اداره غله و فنی و حرفه ای شهرستان فریدونکنار می تواند الگویی برای سایر شهرها و ادارت باشد.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.