یک کارگاه تولید قارچ خوراکی در روستای سید سرای فومن به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛برای ساخت این کارگاه که 100 متر مربع مساحت دارد بخش خصوصی 2 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.

با راه اندازی کارگاه تولید قارچ خوراکی در روستای سید سرای فومن 8 نفر بکار مشغول شدند.

این کارگاه ظرفیت تولید سالانه 20 تن قارچ خوراکی را دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: گیلان ، افتتاح ، کارگاه ، تولید ، قارچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.