به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه جوان از سنندج،
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این مطلب گفت: در طرح سلامت نوروزی امسال که از اول اسفند ماه شروع و تا 15 فروردین ادامه داشت از 20 هزار و 704 مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی به عمل آمد که در جریان این بازرسی ها 31 واحد عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی پلمپ شد و موادغذایی غیر بهداشتی و فاسد معدوم شد.
بیدارپور افزود: در طرح سلامت نوروزی به طور میانگین روزانه 20 اکیپ بازرسی شامل 55 نفر در سطح استان با حجم کاری 40 هزار و 147 نفر ساعت این طرح را به انجام رساندند.
انتهای پیام/